Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?
bence siz böyle düşünerek eşinizi eziyorsunuz .ailen maddiyatla ilgili bir şey derse sende gerekli cevabı verirsin bu kadar maddeci ve gösteriş meraklılığına bir anlam veremiyorum.benim parmağımda alyans bile yok eşimle zamanında satmak zorunda kalmıştık kimsede lafını edemez.ailenizin her lafını takıyor olsanız kaçmazdınız bu konudada laf ederlerse sizde gerekeni yapın yada gitmeyin hiç.imitasyon bilezik fikri bile çok aşağılayıcı eşinizi bu nasıl söylediniz şaştım yani aileniz söylemeden siz zaten ezmişsiniz.İmitasyon alsam 2 tane almam canim :))
Ailemdeki butun evli ciftlerden daha mutluyuz huzurluyuz hala ilk gunki gbi asigiz birbirimize ama ne bileyim iste esime maddiyatyla ilgili birsey soyleseler cok zoruma gider
Emitasyon takı takıp ailenin yanlış fikirlerini destekleyeceğine,hiçbirşey takmadan git.Zaten altın bileziği takıyı gündelik hayatta takıp takıştırmak hem görgüsüzlüktür hem hırsıza davetiyedir.Eşinle mutlu musun,aç değil açıkta değil misin,eşin ahlaklı ev babası mı,işte en büyük servet budur.Merhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?
sahte takmaktansa hic takma canı yaaMerhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?
Bence alma gerçek olmadığını anlarlarsa yalancı durumuna düşersiniz sizin mutlu olduğunuzu görmeleri yeter zatenMerhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?