İmitasyon alsam 2 tane almam canim :))
Ailemdeki butun evli ciftlerden daha mutluyuz huzurluyuz hala ilk gunki gbi asigiz birbirimize ama ne bileyim iste esime maddiyatyla ilgili birsey soyleseler cok zoruma gider
Canım onların gözlerini boyamak için altına ihtiyacın yok en güzel servetin zaten bebişin kocan ve mutluluğun huzurlu olduğunu sölemişsin bence hiç bişey değil bebeğinle kocanla mutlu olduğunu göster onlara yeter hem eşininde zoruna gidebilir kendi açısından imitasyon boşverMerhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?