arkadaşlar Secret'ı, ve birkaç kitabı daha okuduktan sonra imgelemenin çok işe yaradığını farkettim, yalnız imgeleme yaparken ya olmazsa diye düşünürsek, endişe edersek olmuyor, aslında bir çok şeye bağlanmadan, olmazsa da sonunda ölecek değilim diye düşünerek isteklerimizi gerçekleştirebileceğimize inanıyorum, eskiden çok şanssızdım, bulunduğum duraktan otobüs zar zor geçer yada tıklım tıklım dolu olurdu ayakta kalırdım ona da şükrederdim ya, şimdiyse çok değişti,
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Imgelemenin sırrı
- Konu Sahibi marlyn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar Secret'ı, ve birkaç kitabı daha okuduktan sonra imgelemenin çok işe yaradığını farkettim, yalnız imgeleme yaparken ya olmazsa diye düşünürsek, endişe edersek olmuyor, aslında bir çok şeye bağlanmadan, olmazsa da sonunda ölecek değilim diye düşünerek isteklerimizi gerçekleştirebileceğimize inanıyorum, eskiden çok şanssızdım, bulunduğum duraktan otobüs zar zor geçer yada tıklım tıklım dolu olurdu ayakta kalırdım ona da şükrederdim ya, şimdiyse çok değişti,
kitabı okumadım biraz bilgi verebilir misin imgeleme nedir ?
kitabı okumadım biraz bilgi verebilir misin imgeleme nedir ?
çok basit örnek vereyim, mesela arabayla gezmek istiyosun, kendini bi arabanın içinde hayal et, yalnız kendinı dışardan görme, o anı yaşıyormuşsun gibi yap ve bence isteklerine çok bağlanma, o zaman olmazsa diye düşünüyoruz, yani onun yokluğuna odaklanıyoruz,.olursada olmazsada var bi hayır demek en güzeli, bunlarda benim sözlerim değil ayrıca edindiğim bilgiler bunlar,
insanın gülerken kullandığı kas ve sinirler, ağlamak ve somurtmak için kullandıklarından çok daha azmış....yani tıbben gülmek daha kolay, somurtmaksa zor.
ama biz nedense somurtmaya daha meyilliyiz.
hep olumsuz şeyler düşünür dururuz. bunlar için beyin ve ruh didinir, kendiyle ve etrafıyla savaşır durur.
bu yüzden iyi şeyler hayal etmek kötü senaryolar üretmekten daha zor.
sadece imgelemi bu yönde çalıştırmak yeterli değil bana göre. istenilene odaklanmak ve yolları açmak gerek.
hep olumsuz şeyler düşünür dururuz. bunlar için beyin ve ruh didinir, kendiyle ve etrafıyla savaşır durur.
sadece imgelemi bu yönde çalıştırmak yeterli değil bana göre. istenilene odaklanmak ve yolları açmak gerek.
insanın gülerken kullandığı kas ve sinirler, ağlamak ve somurtmak için kullandıklarından çok daha azmış....yani tıbben gülmek daha kolay, somurtmaksa zor.
ilkokulda okuduğumuz hüzünlü çocuk kitapları ki bir çoğu yasak şu anda, acı çekilmeden mutlu olunmayacağına dair bir dünya filmler, kaderciliğimiz, yani kısaca bize aşılanlar haliyle mutlu olmanın zor olduğunu düşündürüyor, tabiki eylem şart tşkler
çok basit örnek vereyim, mesela arabayla gezmek istiyosun, kendini bi arabanın içinde hayal et, yalnız kendinı dışardan görme, o anı yaşıyormuşsun gibi yap ve bence isteklerine çok bağlanma, o zaman olmazsa diye düşünüyoruz, yani onun yokluğuna odaklanıyoruz,.olursada olmazsada var bi hayır demek en güzeli, bunlarda benim sözlerim değil ayrıca edindiğim bilgiler bunlar,
anladım ama bana da öğretir misin bazı şeyleri nasıl değiştirdin hayatında ben de istiyorum
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
ilkokulda okuduğumuz hüzünlü çocuk kitapları ki bir çoğu yasak şu anda, acı çekilmeden mutlu olunmayacağına dair bir dünya filmler, kaderciliğimiz, yani kısaca bize aşılanlar haliyle mutlu olmanın zor olduğunu düşündürüyor, tabiki eylem şart tşkler
ay sorma ya, ama değişen bişey yok biliyo musun? çocuk kitapları yerli ya da yabancı hala aynı, mesela fakirler yep yücedir, kahraman olurlar ama zenginler hep kötü...
ay sorma ya, ama değişen bişey yok biliyo musun? çocuk kitapları yerli ya da yabancı hala aynı, mesela fakirler yep yücedir, kahraman olurlar ama zenginler hep kötü...
ben parayıda çok seviyorum huzuruda çok seviyorum ve eminim mutlu aşk da vardır:) olacak inşallah
anladım ama bana da öğretir misin bazı şeyleri nasıl değiştirdin hayatında ben de istiyorum
tatlım bir araştırayım güzel bir kaynak, böyle yarım yarım sanırım kafanı karıştırdım, uygun bişey bulursam yollarım
tatlım aradığım kaynağı bulamıyorum çünkü ismi ezberlemedim, ben sık sık şunu yaparım, farzetki bir arkadaşımın sorunları var, onun beni arayıp çok mutlu olduğunu söylediğini düşünürüm,sesinin tonunu duymaya çalışırım, ilk önce böyle dene, yalnız sadece iyilikler için kullan çünkü etme bulma dünyası başımıza iş açmayalım, yada çevrende bir hastanın sana daha iyiyim, iyileşiyorum tarzında iyi şeyler söylediğini düşün, bir süre sonra arkadaşına ben çok mutluyum dediğini hayal et, bunu zihninde canlandır, hayal kurmak zor değilki, ayrıca çok eğlenceli, ve ben uyguluyorum inan birçok şey farketti,tabiki allahın izniyle,
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Evet her şey zihinde canlandırma ile oluyor. İstediğin her ne ise kokusu varsa kokusunu çek içine, dokunulacak bir şey ise dokun zihninde yani hisset. O an yanındaymış gibi, olmuş gibi yap. Ve olduğu için şükretmek de çok önemliymiş. Şükür daha da güçlendiriyor isteği. Ben çok denedim oluyor. Ama denildiği gibi üstüne çok da fazla düşmeyeceksin ki aklına bir süre sonra olumsuz şeyler gelmesin. Ayrıca yazarak da oluyor. İsteklerinizi yazınca o da aklınızda kalmasını yani bilinçaltınıza yerleşmesini kolaylaştırıyor.