Sivilceli Ciltler ımex cleocin t monodoks

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
çenemdeki sivilcelerden doktora gittim bana bu ilaçları verdi ama pek ümitli değilim biraz daha çoğaldı sanki bunları kullanıpta sivilcesine çözüm bulan varmı sivilcelerin ilk olarak artması iyimidir yoksa kullanmayı kesmelimiyim ne diyosunuz iyice kafaya taktım ya bu doktorlarda çok ilgisiz doğru düzgün ilgilenen bir doktor bulamadım

kullanmıcam ben bunları imexde hiç kurutacak bir kreme benzemiyo yorumlarıda okuyorum çoğu olumsuz zaten uzaktan baktı yazdı ilaçlarıda en iyisi yıkama jeli nemlendirici olarakta hametan krem bepantene kullanıyodum hametana geçtim bi yorum yaparsanız sevinirim

canım sivilce ilacı kullandığın ilk zamanlarda sivilcenin artması normaldir çünkü ilaçlar önce derinin altındakini dışarı çıkarır temizler bu da sivilcenin artmasına sebep olur sonra cildin üstündeki sivilceleri kurutur normal yani ayrıca kafana takmamaya çalış sivilcelerin artar

ımex çok yağlı bir krem onu ve ceocin t yi kullanıyorum monodoks antibiyotiği içiyorum ama fazlalaştı içeli acaba derinin altındakileri de mi yüzeye çıkarıyor bi yorum yapın lütfen

hayır canım fazlalştırmaz bu ilaçla. monodoks antibiyotik zaten.cleosin-t nin içindede antibiyotik var tam tersine deri altındaki iltihapları kurutur.monodoksu doktorun dediği sürece mutlaka kullan çünkü antibiyotikler yarıda kesilirse vucüt o antibiyotiğe karşı bağışıklık kazanır ve kuvvetlenir.bide sivilcelerinin atmasının sebebi büyük ihtimal mevsim değişikliğindendir dikkat ediyorumda bu ara herkes sivilcelndi:)

teşekkür ederim zaten yeni başlamıştmı monodoksa saçımın içinde bile sivilce var bıraktım onuda yarın kadın doğumcuya gidicem zaten probelmlerimde var hem onu gösteriyim hemde sivilcelerimi gösteriyim hormon testi falan yapsınlar bakalım ne dicek kışında kullandım ben azitro diye antibiyotik ama bitince geri çıktılar en iyi bide jinekoloğa görünmek hormonlarla alakalıysa zaten içten temizlemek lazım

Ben monodoksu 3 ay kullandım canım çok yararını gördüm. Kullandıgım zamanlar 2 günde bir çıkan sivilce 2 haftada bir olmaya başlamıştı. Suan Allah'a hamdolsun ki hiç çıkmıyor. İmex'i kesinlikle kullanmanı öneririm o sivilceleri kurutmaktan çok ciltte sivilcelere neden olan mikropları öldüren bir antibiyotik. Cleocin t yi bende kullandım ama faydasını göremedim.

cevabın için çok teşekkür ederim ama bende neden böyle oldu anlamadım fazla sivilcem yoktu fakat bunları monodosu içmeye başladıktan sonra azdı gögüslerimde bile sivilce çıktı kafamda bende bıraktım kullanmayı şimdi söndüler baya hormon testi yaptırdım onlarda temiz çıktı açıkcası her maskeyi her duyduğum şeyi yaptım bundanda kaynaklı olabilir uğraşmıcam yüzümle artık ne kadar uğraşırsan o kadar bebat oluyor bunu çok iyi anladım

ben de imex kullanıyorum,ama hiç bir yararını görmedim.Oriflame'dan yıkama jeli aldım.O da daha fena yaptı gibi yüzümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…