• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Imex bana iyi geldi:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

trucsviolet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
5
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu belirteyim ki sivilcelerimi pek dert etmeyen biriydim (hala da öyleyim)
Cildiyeye elimle ilgili bir nedenden dolayı gitmiştim o gün doktor sivilcelerine de bakalım baya büyümüşler dedi ve bana sadece imex'in merhemini yazdı. (Bu arada yaşım 20)
1 ayı geçti hala kullanıyorum ve ciddi bir şekilde sivilcelerde küçülme oldu çevremdekilerde fark etti:) Normalde ilacın sabah - akşam kullanılması gerekiyor ama 1 ayı geçtiği için azalttım bu hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hala da çıkan sivilce oldu mu üzerine sürüyorum küçülüyor ve zamanla kayboluyorlar.
Bazılarında aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama sürdüğünüzde fondoten görünümü olduğu için çoğu kişinin tüm yüze yaydığını duydum, doktor özellikle tembih etti sadece sivilcelerin üzerine sür diye. Bu yüzden tüm yüzünüze dağıtmayın arkadaşlar ters etki yaratabilir:)
Ayrıca bir önerim de var kafanıza göre her ilacı kullanmayın mutlaka bir doktora danışın sadece gidip kısa bir muayeneden sonra doktorun dediklerine uyacaksınız, her şeyi deneyerek yüzünüzü daha da mahvetmeyin derim:)

Arkadaşlar bende ısotrexin kullanıyorum o da çok iyi tabi isotrexin daha kuvvetli olduğu için herkes alamıyor imex için reçete gerekkiyor mu yoksa eczaneden direkt alabilir miyiz fiyat ne kadar?

Imex'i reçeteyle aldığım için fiyatını bilemiyorum, ayrıca isotrex'in i bana siyah noktalarım için verdi doktor.
Yani isotrex'in siyah noktalara imex'i de sadece sivilceler üzerine kullanıyorum:)

ımex'i reçeteyle aldığım için fiyatını bilemiyorum, ayrıca isotrex'in i bana siyah noktalarım için verdi doktor.
Yani isotrex'in siyah noktalara imex'i de sadece sivilceler üzerine kullanıyorum:)

bende imexi kullandım fakat hiçbir faydasını göremedim aksine daha çok sivilce çıkardı

bende imexi kullandım fakat hiçbir faydasını göremedim aksine daha çok sivilce çıkardı

Doktor tavsiyesinde mi kullandınız? Eğer doktor verdiyse ve memnun kalmadıysanız başka bir doktora gitmenizi öneririm ya da doktorunuzdan daha farklı bir tedavi uygulamasını isteyin:)
ama doktor vermediyse kendiniz alıp kullandıysanız bir cildiyeye gidin derim, herkesin cilt tipi farklı ve aynı ilaçlar aynı etkileri vermiyor

Back
X