• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdatttt tirnagim batiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
296
selamm .. 1 bucuk ay once dogum yaptim hamilelikte ayaklarim sisti dogumdan sonra sol ayagimn bas parmaginda tirnak batmasi olustuu.. agrisi hisedir hisetmez hemen batan yeri kesmeyee basladim zorlada olslaa teemizledim kurtuldum sandim ama genee batmaya basladii ..bugun aldim elime makasi kolanyayi kaldirmaya calistim tirnagi amaa cok dipde tirnaakk taaa kokune kdr kesdim kesebildim kdrr artik tirnagin kenarinda uc var oraya yetisemedim etimi incidim iltihaplandii dedim nolursa olsn cikarcam ama yapamadim suan parmagim cok agrio yaniyoo napcam ben simdii nasil gider bu illett kas yapim darken goz cikardimm keskede kurcalamasadimm .. okdr agrimiyodu benn oynayincaa cok kotu agrimaya basladii bebegimle ilgilenemiyorum ayagimn ustune basamiyom bi gunde ne hale geldi tirnakk yaa yardim edin banaa bole sorun yasayaniz varmi ? offffffffffffffffffffff

yapabileceğin en mantıklı şey doktora gitmek canım. iltihaplandı diyorsun bir de. Yani tam olarak nasıl yapar bilmiyorum ama önce bi iltihabı tedavi ettirmen lazım. En kötü hafif bir ağrı kesici almalısın. Sonra da batıktan kurtulmak için çeşitli yöntemler var. Sana en uygun olanı seçip tedavi ettirmelisin. Ama bir doktora gitmen şart.. Geçmiş olsun

yapabileceğin en mantıklı şey doktora gitmek canım. iltihaplandı diyorsun bir de. Yani tam olarak nasıl yapar bilmiyorum ama önce bi iltihabı tedavi ettirmen lazım. En kötü hafif bir ağrı kesici almalısın. Sonra da batıktan kurtulmak için çeşitli yöntemler var. Sana en uygun olanı seçip tedavi ettirmelisin. Ama bir doktora gitmen şart.. Geçmiş olsun

tabi doktora gitmeliyimm.Randevu verdiler banaa taaaaaaaaaa ayin 24undee gitcemm bos yer yokmusss ahhh ahhh bizde bole memelekete yasiyorzz napalim ..olsek kimsenin umru deill.. bende kantoron yagi vardii netee kullaanin demisler bende onu kullandim gunde iki defa ..vallahi iltihabini soktuu parmak kendine geliyo yavas yavass simdilik parmagim acimiyoo amaa agrirmi bilmem . ama doktora yinede gidecem tsklrrr tatlim

yaa iltiha[p giti diyelim tirnak batmaya dewami edicek simdi onu dusunuyomda

iltahabın geçmesine sevindim. Doktor bana Fucidin merhem verdi(antibiyotik) pamuğu ince ip şekline getirip iyice buna bula sonra da batan yerin altına koy dedi. 20 gündür deniyorum (düzenli olarak hergün pamuğu değiştirmek gerekiyor) ve gözle görülür bir iyileşme var batığımda. Artık yukarı çıktı gibi bir şey... denemeni tavsiye ederim.ilk gün pamuk koyduğun yer haliyle biraz ağrı yapıyor ve garip geliyor ama ikinci gün daha rahat. sonra ise orda olduğunu unutyorsun bile. merhemde tekrar iltihaplanmaması için. Törpüyle çok kolay şekilde yerleştirebilirsin. ilk gün sıkıntı sadece dediğim gibi. Ama eğer tek seferde ve çabucak bitsin dersen dr. ŞAhin nami yi arayabilirsin bence. internette yorumları okudum bir tane bile memnuniyetsiz hasta yok. bende gidecektim ama önce şu pamuk işini deneyeyim dedim -ki işe yaradı- o yüzden tekrar askıya aldım :)

Back