• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdatt ki ne imdat :'(

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
selam hanımlar bana yardımcı olun lütfen!!!!... reglim düzensiz 32 33 31 gunde değişio ...tahminen reglime 3 gun kala, ufaktan kanama yasadım fazla degıl ama damla damlada degıl bır pecete kadar ama ıcınde sarımsı akıntı vardı...düşünüorum ki acaba hamılemıydm düştümü kii .cunku bu olaydan once 10 dk once karnıma anı darbe aldım :( acaba neden olmustur yardım edın cevap atın lütfen ağlıcam hee :'(

Son düzenleme:
Eyer hamileysen ki dusuk yspsaydin oyle bi akinti olmaz hemen kansmsn yada asiri agrin olurdu ams dokyors gitmeelisin hamileysen.ve bence karnina gelrn darbeyle ilg cozum bulmalisin canim.allah ysrdimcin olsu

Eyer hamileysen ki dusuk yspsaydin oyle bi akinti olmaz hemen kansmsn yada asiri agrin olurdu ams dokyors gitmeelisin hamileysen.ve bence karnina gelrn darbeyle ilg cozum bulmalisin canim.allah ysrdimcin olsu

hamileysen bu senn için sıkıntı oolablir ama belli de olmaz dzensizlik olabilir kanaman da

Back