Sünnet imdat! sünnetten sonrası yapışıklık

çok şükür artık tamamen iyileşti,tam 20 gün sürdü.teşekkür ederim

meraba nergis hanım bizde oğlumuzu 1 hafta önce sünnet ettirdik oğlumuz 3 yaşında bizimkininde şekli biraz bozuk duruyor. bi tarafı daha şiş ve bi tarafı aşağıda bi tarafı daha yukarda gibi pipi derisinin, düz kesmemiş sanki, bizde merak içindeyiz ne yapacağımızı bilemiyoruz.sizin çocuğunda başından böyle bi olay geçmiş.acaba sizin bebişin pipisi nasıl oldu.görüntüsü, şekli düzeldimi şişliği gittimi.. yoksa bi tarafın derisi dahamı fazla duruyo..lütfen yazarsanız sevinirim..sizede geçmiş olsun...

canım ben yeni gördüm mesajını,kusura bakma.site yenilendikten sonra yazdığım mesajları takip edemiyorum,yeni mesaj gelmiş mi anlamıyorum.o eşitsizlik şişlik geçtikçe azalıyor normale dönüyor.şimdi bana normal görünüyor ama bir cerraha götürüp sormayı düşünüyorum.o kadar sorun yaşadık ki herşey normale dönmüş mü diye işin ehlinden bilgi almak istiyorum.umarım sizin oğlunuz da iyileşmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…