- Konu Sahibi Gulguzeli33
-
kızlar oğlum 9aylık,sünnet derisi yapışık olduğu için sünnet ettirdik,kontrole gittiğimizde doktor derisinin yeniden yapıştığını söyledi,dikişleri iyileşince açarız dedi.nasıl olacak,ne demek bu,yeni bir operasyon mu geçirecek,kan kesik neşter bunlar olacak mı,zaten zavallı oğlum doğduğuna pişman olmuştur herhalde,sünnet çok zormuş böyle bilmezdim.
ayrıca dümdüz bir kesik olması gerekmez miydi,bir taraf diğer tarafa göre daha derin kesilmiş.henüz dikişli olduğundanmı,yapışıklıktan mı öyle duruyor bilemedim
sağolun kızlar,çok perişan bir gece geçirdik,dün geceden bu akşamüstüne kadar 4hastane gezdik,ayı doktorun biri az daha sonda takacaktı oğluma,allah oğluma acıdı da ona göre sonda bulamadılar,meğer ameliyatta oğlumu yakmışlar,koter yanığı dedi doktor,sıkıntısı ondanmış,çişini yaparken o yanık acıyor diye tutuyormuş.sonunda bir çocuk cerrahı bulduk,tüm ilaçları değiştirdi,her gün mutlaka yıka bu kremleri 4kez sür dedi bakalım inşallah artık iyileşir çok perişan oldu zavallı yavrum benim ağlamaktan dermanı kalmadı bez gibi bembeyaz oldu bi ara bayıldı sandım
Canim sanada gecis olsun, bence bir cerraha gotur iceride her hangi bir lezyon olabilir acimisi hic dogal degil ustelik kizariyormusda mikrop falan kapmis olmasin ? bence hic bekleme genel cerraha bir gotur yada cocuk cerrahina tekrar gecmisler olsun ....çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm benim oğlumda 9 yaşında üç ay oldu sünnet olalı yapışıklık felan yok ama bizimkide hala çok acıyo diyo arada kızarıyo dr.götürdüm sünnet başarılı bir şey yok dedi ama gelde bana anlat çocuk acı çekiyo anne perişan seni çok iyi anlıyorum canım .inşallah Rabbim acil şifalar versin oğluna.
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm benim oğlumda 9 yaşında üç ay oldu sünnet olalı yapışıklık felan yok ama bizimkide hala çok acıyo diyo arada kızarıyo dr.götürdüm sünnet başarılı bir şey yok dedi ama gelde bana anlat çocuk acı çekiyo anne perişan seni çok iyi anlıyorum canım .inşallah Rabbim acil şifalar versin oğluna.
Ah canim ya kiyamam ,bu ne sorumsuzluk nasil boylebir hata yaparlar inanamiyorum ya cok uzuldum demek ustune birde sonda takmaya kalktilar hic boylebir sacmalik duymadim , cok gekmis olsun canimya...
konturole gittiginizde anlamamismi bu doktor diye gecinen kisi ?
Neyse canim benim uzulme daha cok kucuk hemen toparlar kendini merak etme o kiremleri surmek cok iseyariyor cisini yaparkende kiremden dolayi cis cilde temas etmiyor oda rahat rahat yapiyor her halde antibiyotik icerikli bir merhem vermisdir bol bol sur canim .
Iyi haberlerini bekliyoruz gecmisler olsun bebise ....
sanada çok geçmiş olsun canım.ben oğlumu en son devlet hastanesine genel cerraha götürmüştüm,doktor bana benimde 6aylık bebeğim var,halinize çok acıdım,aslında bunu yapmam yasak ama size bir çocuk cerrahı tavsiye edeyim oraya gidin dedi.medicine hastanesi,bağcılarda.doktorun adıda mehmet paşaoğlu.muayene ücreti de uygun,22lira verdim.ben çok ememnun kaldım,çok uzak değilse bir git göster derim
hiç sorma canım,koter denen şey elektrikli bir aletmiş onunla deriyi keserken pipisini yakmışlar.ben eve gelip bezini ilk açtığımda çığlık attım,doktoru ağlayarak aradım,hani kızartma yaparken eline yağ sıçrar da su toplar ya öyle nohut büyüklüğünde birşey var dedim,biz pipiye iğne yaptık ondan oldu,normaldir dedi.çocuğum günlerce ağladı,aradım ee sünnet oldu o kadar olsun dedi.kontrole götürdüğümdede enfeksiyon kapmış dedi.kendi hatası olduğunu anlamayayım diye yanık demedi bir yanık kremi sür demedi zavallı bebeğim o acıyla kıvrandı durdu.sonunda gittiğim çocuk cerrahı biri ağrı kesici,biri yanık için biri de antibiyotik olmak üzere 3krem verdi bolca sür bezle dedi.bir günde rahatladı çok şükür gece güzel güzel uyudu.
çok teşekkür ederim canım ya .bende oğlumu genel cerraha sünnet ettirdim adam kontrole götürdüğümüzde zorla muayene etti bi küfreetmediği kaldı asistanı muayene edecek nerdeyse biz beklerken adam sünnete falan girdi o yüzden uyuz oldum adama bir dahada götürmedim.bide özelde yaptırdık yani.
Ne soyleleyim canim ya bence hic vakit kaybetmeyin sikayet edin o doktoru hemen rapor cikartin ve ihmal etmeyin derim ben ...
Bu ne sorumsuzlukya hangi insan kiyabilir minicik bir bebegin bukadar aci cekmesine hemde goz gore gore birde doktor olacak yazik ya inan cok kizdimklava: vede cok icim yandi bunlara canimizi emanet ediyoruz ve yavrularimizin canini , ama boyle durumlarda sessiz kalmak hic dogru degil bence yarin bir baskasinin evladininda canini yakacak ve doktorum diye ortalikda dolasacak belkide sakatlayacak kim bilir , ah canim ya kac gundur mahvolmus yavrucak nasil uzuldum ,canim allah acil sifa versin yavruna durumundan haberdar et olurmu ..
Tekrar gecmis olsun a.s.
çok teşekkür ederim canım bende şikayetçi olmayı düşünüyorum zaten,yarın son gittiğimiz doktorda kontrolümüz var,ondan çocuğun yanığını tedavi ettiğine dair yazılı belge vermesini isteyeceğim.belgeye ihtiyacım var çünkü adamın verdiği ilaçlar,tavsiyeler çok şükür sihirli değnek gibi bir buçuk günde iyileştirdi.allah insanı iyilerle karşılaştırsın,ister eş ister komşu ister doktor kim olursa olsun kötülerden uzak tutsun
doktordan rica ettim,herhangi bir yazı veremeyeceğini,adli tıpa gitmem gerektiğini söyledi.onu yapamam belki,istanbulda kucağımda bebeğimle oradan oraya mahkemelere sürüklenemem ama o hastaneye gidip o doktorun suratına tüküreceğim ayrıca hastanenin sahibine şikayet edeceğim.bugün 14gün oldu,oğlum çok şükür artık iyileşti,o bahsedilen yapışıklığı da bugün açtılar.zor olmadı 10saniyelik bir işlem,kanama bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?