IMDAT!!! Siyah Cam Yemek Masasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sabu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sabu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
22
0
86
Almanya
kizlar aranizda, siyah cam yemek masasi nereden bulabilirim bilen varmi.. lütfen yardim edin.. hic bir yerde bulamiyorum.. mutfak icin masa sandelyeler mesela cok güzel oluyorlar ama onlari yemek masasi olarak kullanmak icin cok kücük kalir.. tavsiyelerinizi bekliyorum..

eskiden arstil vardı çok da güzel siyah cam yemek masası vardı ama arstil kapandı sanırım.
başkada bilmiyorum cam masa yapan yer
$index_r1_c1.webp

canım hevesini kırmak istemem ama cam masa çok riskli.. ne kadar dikkatli olursan ol en ufak bi darbede kenerlearı köşeleri çentik oluyor..çatlıyor kırpılıyor..ben asla cam almam masamı.. üstelik birde siyah renk istiyorsun sırf kendine eziyet içinmi canım yaa.. hergün toz almak bıktırmayacakmı seni..üstelik tozunu almasıda zor olur masanın sen bi yandan alırsın o biyandan yapışır zerrecikler halinde.. canım tabi senin zevkin ama dost tavsiyesi olarak düşün ve cam hatası yapma canım...pişmanlık duyarsın benden demesi..

Üzerine kalın şaffaf kalıp koymadığın sürece tozundan sıkılacağından eminim, ama o örtüde mat gösterir.

benim mutfağımda kırmızı cam masa var; çok severek aldım ve kullanıyorum ancak zamanla kullandıkça üzerinde kılcal çizikler olmaya başladı. Çiziklere takılmam beni rahatsız etmez dersen ve tozdan rahatsız olmazsan öyle al derim

kizlar aranizda, siyah cam yemek masasi nereden bulabilirim bilen varmi.. lütfen yardim edin.. hic bir yerde bulamiyorum.. mutfak icin masa sandelyeler mesela cok güzel oluyorlar ama onlari yemek masasi olarak kullanmak icin cok kücük kalir.. tavsiyelerinizi bekliyorum..

Canım bence sen siyah cam masayı kullanmaya başladıktan snra imdaat dıyceksin asıl çnkü çk toz topluyor ve inanılmaz leke bırakıyor temiz elinizi bile sürseniz hemen parmak izi yapıyor. çok kullanışsız.

bende cam masa kullanıyorum,arladaşlar haklı çiziliyor lekeside hiç bitmiyor ama çok şık duruyor.

Siyah masadan her gün bi ben mi cinnet geçiriyorum? :27:
Bizim yemek masamızın oldugu bölüm salonumuzun içinde kemerle ayrılmış ama salonda oturup kalktığımız için bütün toz onda toplanıyo sanki mübarek.:47:
Microfiber bez, cam beziyle alıyorum anında tekrar konuyo. Çok sıkıntılı malesef.
Ama şık. :ssz:

bende cam masa kullanıyorum,arladaşlar haklı çiziliyor lekeside hiç bitmiyor ama çok şık duruyor.

bende cam masa kullanıyorum mutfakta çok çabuk kirleniyor mutfak güneş alıyor devamlı üstünü siliyorum çünki zerrcikler konuyor toz gibi duruyor 2 yıl oldu alalı çizilmedi şimdilik çok işi var devamlı silmek lazım ama çok şık duruyor...

önerileriniz icin tesekkür ederim canlarim... haklisiniz belki kulanissiz olabilir ama gercekten cok güzel duruyo.. yeni evlenicegim artik bol bol temizlik yaparim.. :D:D:D:D:D hele bi siyah cam masa dan hevesimi alayim.. :P:P

Mrb cnm,
Ben bekarken eşyalı bir ev kiralamıştım,salon masası siyah camdı.Sabah akşam tozda alsan tozdan kurtulamayıp sinir oluyorsun kesinlikle tavsiye etmem.
Üstüne üstlük sen mutfak masası istiyorsun sürekli kullanacağın bir eşya toz almaktan başın döner.Yine de sen bilirsin tabi.

Back
X