• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri imdat saçlarım çok kötü :(

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Düz kuaföre gittim saçlarımdaki kırıkları aldırmak istediğimi söyledim, kuaför saçlarımı kestikten sonra saçların aslında kırık değil şekil vermek istedim deyip alt tarafa doğru incelen emo saçı gibi bir model yaptı, üstlerdede enteresan bir kakül var. saçlarım berbat oldu ekim ayında düğünüm var uzatmak artık hayal oldu en azından temiz ve parlak dursunlar istiyorum :( ben şimdi elseve nin kırmızı şampuanını kullanıyorum aslında banyoda yıkarken o yumuşaklıktan çok memnunum ama çıktığımda saç uçlarım dik dik dümdüz duruyor, eskiden saçladım banyodan çıktığımda hafif tatlı dalgalı yumuşacık dururdu. jölelediğimde herkes dalgalarıma ve parlaklığıma bayılırdı. şimdi jöle sürdüğümde saçlarım kafa derime yapışmış sönük duruyor. ahha aahh acaba blendaxa geçsem düzelir mi saçlarım? yoksa saçımda boya olduğu için bu iğrenç saçlara mahkum muyum :((( tavsiyelerinizi bekliyorum :((((

Düz kuaföre gittim saçlarımdaki kırıkları aldırmak istediğimi söyledim, kuaför saçlarımı kestikten sonra saçların aslında kırık değil şekil vermek istedim deyip alt tarafa doğru incelen emo saçı gibi bir model yaptı, üstlerdede enteresan bir kakül var. saçlarım berbat oldu ekim ayında düğünüm var uzatmak artık hayal oldu en azından temiz ve parlak dursunlar istiyorum :( ben şimdi elseve nin kırmızı şampuanını kullanıyorum aslında banyoda yıkarken o yumuşaklıktan çok memnunum ama çıktığımda saç uçlarım dik dik dümdüz duruyor, eskiden saçladım banyodan çıktığımda hafif tatlı dalgalı yumuşacık dururdu. jölelediğimde herkes dalgalarıma ve parlaklığıma bayılırdı. şimdi jöle sürdüğümde saçlarım kafa derime yapışmış sönük duruyor. ahha aahh acaba blendaxa geçsem düzelir mi saçlarım? yoksa saçımda boya olduğu için bu iğrenç saçlara mahkum muyum :((( tavsiyelerinizi bekliyorum :((((

canım geçmiş olsun:( ben de aynı dertten muzdaripim,ili hafta oluyo saçlarım heba olalı.saçma sapan ergen emo kızlarına döndüm valla.uzayana kadar topluyorum mecburen,arkalaru uzun önden çıkıp duruyo mecbuyren tel tokayla tutturuyorum.şekil verme konusunda bi fikrim yok açıkçası,hiç jöledir köpüktür kullanmadığımdan ve saçım düz olduğundan bilemiyorum.ben daha faydalı olcağnı düşündüğümden bitkisel şampuan kullanıyorum artık.bazıları da hc diye bi amrka ürünlerinin hızlı saç uzattığını söylüyor.düğüne daha varmış artık kısa saç mazi oldu,çıt çıt falan idare edebilirsin.şimdiden mutluluklar dilerm

hiç tarzım ve hayalim değildi böyle bir saç modeli saçlarım zaten kısa bu model ile hepten uçları uzun tepeleri kabarık enteresan bişey oldu. kafam kızdı küt yaptıracağım sanırım :\

O bahsettiğin şampuan çok kötü ben şuan balkon yıkıyorum onunla..saçlarımı resmen yapıştırdı yağlandırdı...Çabuk uzamasını ve parlak durmasını istiyorsan ya panten doğal sentez al ya da bioblas boyalı saçlar için...

hiç tarzım ve hayalim değildi böyle bir saç modeli saçlarım zaten kısa bu model ile hepten uçları uzun tepeleri kabarık enteresan bişey oldu. kafam kızdı küt yaptıracağım sanırım :\

cnm acele etme belkıde alışmadığın için sana garip gelmiş olabilir. bolbol yıka uzamasına faydası oluyor.

cnm gçmş olsn ve düğn için şmdiden hyrlı olsn skın sçlarına şöle fln surupta uzmsnda zorlk olmsn

şampuan olark bunu öneryorum

Dove

ürünler>saç bakımı>arındırıca gir

saçlrnn parlmsı içn bn çok memlnum sçlrı çok sck suyla ykma daha 4 ay var anldm kadaryla sçna bir kür kulllnmsn ayda 1 cm uzdnda 4 cm fln uzr.

kür olarak bunu öneriyorum

Malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersin karışıma).
Hazırlanışı:

1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsun

Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırı

Sadece saç diplerine uygulayıp biraz masaj yap ve yarım saat bekledikten sonra saçlarını yıka

Haftada bir uygula...

sçlrnı mumkn oldğnca ısıdn koru lütfn ve kstrme .brak boyn aksn düğüne ykn bytrsn sçlrn uzycğı içnde sçlrna gzl bir şekl vrle blr ii bir kuafore gdersn ttlm ddklrimi- tbi istersn -yprsn emnm gzl olr.

çok uzun yazdm öptmynktn by :54:

Son düzenleme:
Back