- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Eşinizin yerinde olsaydım böyle aciz bir insanla evlendiğim için utanırdım.bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum
Tek kalan anlar demişsiniz de 25 yaşındayım, giriş katı evde tek başıma yaşıyorum.hanımlar ablası hasta olabılır, ama buradakı eşi de eşşek başı degıl
insan eşine söyler gıdecegını dimi? ablasının tedavisi iyi gidiyor diyor konu sahıbı.. kötü olsa zaten lafını bıle etmez.
ben konu sahıbını haklı buldum.. evde tek kalmaktan da korkuyorsa çok zor. tek kalan anlar
iyi de siz korkmuyor olabilirsiniz. misal ben korkuyordum önceden ve sabaha karsı uyuyordumTek kalan anlar demişsiniz de 25 yaşındayım, giriş katı evde tek başıma yaşıyorum.
Evde kalmaktan korkuyor olabilir, buna bir şey diyemem ama bir yanda kanserli bir abla varsa evde yalnız kalmakta korkmak biraz 'hafif' kalmıyor mu? Tedavisi iyi gidiyor olabilir ama kanser bu, Allah korusun bir anda kötülese bunun hesabını kim verebilir, izni bölünmesin sahipsiz kalmasın diye gitmesini istemeyen karısı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?