8-9 temmuzda surtunme yoluyla bı ılıskı yasadım nısanlım ıc camasırına bosalmıs. Fakat acaba diye reglı olmam gereken zamandan 1 hafta basladım olamıyrum olamıyorum diye 19 haziranda son adet gunumdu. 18 temmuzda regli olamadim.21'indw test yaptırdım acaba hamılemıyım dıye kafayı yıyorum. Bakireyim. Hcg betaya baktırdım 2.10 cıktı. Gebelik yok. Fakat kafayı yemek uzereyim heryerde bebekli seyler gorup duruyorum hıc ıyı degılım.kafaya takıp duruyorum reglı sancısı gıbı kasıklarımda karnımın alt tarafında sureklı bı sıskınlık var cogunlukla agri gırıyor akıntım oncesen cok olurdu suan cok nadir. Kafayi yemek uzeryim lütfen yardımcı olun. Nisanlimda imkansiz hamile olman diyor ama ya bır sekılde yanı hatırlamıyorum neyın oldugunu test yaptırmadan once sureklı mıde bulantım vardı her aklıma geldıgjnce mıdem bulanıyordu fakat suan testten sonra bıttı ama cok sınırlıyım karnım cok sıs patlamak üzereyim deliricem cidden
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İmdat lütfen yardımcı olun
- Konu Sahibi melisaak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe miyim hamilelik