- Konu Sahibi istanbulgibi
-
memur olarak bir ilçede görev yapıyoruz. köy gibi bir yer. alt katta oturuyoruz. dışardan mı gelmiştir? evin içinde yuvaları olabilir mi?nasıl bi yerde oturuyosun nerden girmiş olabilir
normalde gördüğüm gibi evi terkederdim ama oğlum aynı odada yerde oyun oynuyordu. kendimi unuttum çocuğuma zarar vermesin diye, karıncadan korkan ben! çıyan avına çıktım. annelik insana neler yaptırıyormuşBiz şehrin göbeğindeyiz ama bi'kapı bahçeye açılıyo evin. Bi'gün herkes yatmaya hazırlanırken kenarda duran şemsiyeyi bi'kaldırdım uzunca bi'şey gitti yılan sandım ilk dedim yılan ne alaka sonra kırkayak dedim okadar uzun kırkayak da hiç görmemiştim. Baktığımda çığlığı basınca annem bi'geldi oda çığlık attı:26: Biz dikkat ettikten sonra gelmedi hiç 20 senedir aynı binadayız bir kere gördüm.
İlaçlatın bence bi'de kapıya bacaya dikkat edin büyük ihtimal dışarıdan gelmiştir.
normalde gördüğüm gibi evi terkederdim ama oğlum aynı odada yerde oyun oynuyordu. kendimi unuttum çocuğuma zarar vermesin diye, karıncadan korkan ben! çıyan avına çıktım. annelik insana neler yaptırıyormuş
amiiiiiinnof gorselerden baktım ıcım cıktı :S Allah bır daha karsılasmayı nasıp etmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?