imdat! evimde çıyan var:(

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
kızlar hala elim ayağım titriyor. sabah oturma odasının ortasında kıvrılmış duran bir yaratık gördüm solucan sandım. terlikle vurayım dememle üzerime doğru fırlaması bir oldu. sonra hızla duvar kenarına saklandı. ben de böcek ilacı sıktım. 1 saat kadar sonra çıkmış kıvranıyodu. kaç defa vurduğumu bilmiyorum. bir türlü ölmedi. neyse sonra etkisiz hale getirmeyi başardım. daha önce de bir tane öldürmüştük. ne olduğunu araştırayım dedim. çıyanmış. zehirli bir hayvanmış. benim küçük bir çocuğum var. bunlara karşı alabileceğim bir önlem var mı?

aklım almıyo yaa hani o yılan çıyan tabirindeki çıyan benim evimde! :18::18::18:

Googledan bAktım iğrenç birşey allah esirgesin. Bence yaşadığın yerlilerine sor sende çıltığına göre onlardada çıkıyodur onlar nasıl önlemler alıyomuş.

Bende googleden baktım uf cok igrenc bayılırdım görseydim :26:

Ay bende googledan bakmakla korkanlardanım orda olsam bayılırdım
evine sineklik taktır önlem olarak insallah bir daha girmez

Biz şehrin göbeğindeyiz ama bi'kapı bahçeye açılıyo evin. Bi'gün herkes yatmaya hazırlanırken kenarda duran şemsiyeyi bi'kaldırdım uzunca bi'şey gitti yılan sandım ilk dedim yılan ne alaka sonra kırkayak dedim okadar uzun kırkayak da hiç görmemiştim. Baktığımda çığlığı basınca annem bi'geldi oda çığlık attı:26: Biz dikkat ettikten sonra gelmedi hiç 20 senedir aynı binadayız bir kere gördüm.
İlaçlatın bence bi'de kapıya bacaya dikkat edin büyük ihtimal dışarıdan gelmiştir.

sizin bakmaya dayanamadığınız şeyle ben 2 saat muhattab oldum bi de nasıl bir yaratıksa ölmüyo bir türlü. akrepten daha tehlikeli diyolar. hoş şimdiye kadar 6 tane akreple karşılaştım ama bu kadar iğrenmedim. bu evden ne zaman kurtulucam ya

camlarda sineklik takılı ama bazen rüzgardan açılabiliyorlar. daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım..

cevaplar için teşekkürler..

normalde gördüğüm gibi evi terkederdim ama oğlum aynı odada yerde oyun oynuyordu. kendimi unuttum çocuğuma zarar vermesin diye, karıncadan korkan ben! çıyan avına çıktım. annelik insana neler yaptırıyormuş

çıyan değince nasıl diye nete baktım. hertürü zehirli olmayabilirmiş. hatta çoğu zararsızdır ancak alerjik reaksiyonlar olabilir diyor. hatta evcilleştirilebilir olanları varmış çok ilginç

bencede evini ilaçlat.. kabukludur belki ondan ölmemiştir. ancak eve şöle uzun faraş al. öldürmeden dışarı atabilirmisin acaba.. örümceklere genelde öle yapıyorum. bahçeli evdeyken, kertenkeleleride annem alıp atardı.

Benim de örümcek fobim var üstüme gelse salya sümük ağlarım, tuvaletteyse oraya giremem, elektrikli süpürgeyle bile titreyerek alırım terlik bile vuramıyorum iki dakika fazla baksam her yerim kaşınıyo

Gecenin 4nde bit kadar örümcek gördüm diye babamı uyandırdığımda bi'çocuğun olsun korkup ağlasın da ozaman görürüm seni ben de korkuyorum napayım mı diyeceksin, elinle bile alırsın diyo

İlaçlat bence için rahatlasın bi'de dediğim gibi kapılara, camlara dikkat et. Bizim camlarda hep sineklik var mesela kapının biri apartmana diğeri bahçeye çıkıyo maşallah örümcek mi dersin, kırkayak mı dersin, kertenkele mi dersin Hiç unutmam bi'sene yeşil çekirgeler var ya ondan girmiş yavrulamış Allah'ım evin heryerinde zıpzıp ben ki çok korkağım ama resmen kendi hallerine bıkakmıştık. Tv izlerken utanmasak zıplama ya tv izliyoruz durumuna gelmiştik. Çok şükür ilaçlatmıştık köşe bucak heryeri
Dün evi boyadık her yeri sildim, süpürdüm, çamaşır suladım gel görki gece kırkayak koşuyodu koridorda kapı açmaya gelmiyo

of gorselerden baktım ıcım cıktı :S Allah bır daha karsılasmayı nasıp etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…