- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Dün yemek yedikten sonra araya yemek kaçtı sanırım arası ağrıdı ve fırçalarken de yanları ağrıyor. Çok korkuyorum inşallah çekilmez. Çekilmesi gerekiyorsa da acil mi çekilmesi gerekiyor? Aktif bir ağrım yok ve zaten ornisid 500mg antibiyotik kullanıyorum. Tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum en azından biraz ara verebilmek istiyorum vucudum mafolduDolgunuz kırılmış/aşınmış olabilir mi? Belki aradan açılma olmuştur o ağrı yapıyordur.
Bu arada 3 hafta önce 20lik diş için genel rontgen cektirdim 2 ayrı özel klinikte, ve ikisi de 20lik dis cekilcek, 2 dolgu yapılcak ve biraz dis tası var o temizlencek dedi genel bakım olarak. Kanal tedavisi yapılmıs disimde bi problem olsaydı görüp söylemezler miydi? Çekilcek bir durum olsaydı anlamazlar mıydı?Dolgunuz kırılmış/aşınmış olabilir mi? Belki aradan açılma olmuştur o ağrı yapıyordur.
Valla bilemiyorum, tamamen temizlemediler mi acaba kanalları? Çok aciliyeti olduğunu sanmam, ben gebelik düşündüğüm için gittim çok ilerlemiş, kanal + kaplama gerektiren bi diş çıktı halbuki hiç ağrısı sızısı yoktu. Siz de bi süre bekleyebilirsiniz o taraflara çok çiğnemeyinBu arada 3 hafta önce 20lik diş için genel rontgen cektirdim 2 ayrı özel klinikte, ve ikisi de 20lik dis cekilcek, 2 dolgu yapılcak ve biraz dis tası var o temizlencek dedi genel bakım olarak. Kanal tedavisi yapılmıs disimde bi problem olsaydı görüp söylemezler miydi? Çekilcek bir durum olsaydı anlamazlar mıydı?
Sadece kanal yapılsa öpüp başıma koyucam, benim bildiğim önceden kanal tedavisi yapılan dişe tekrar kanal yapmıyorlar, çekiyorlar ve implant koyuyorlarValla bilemiyorum, tamamen temizlemediler mi acaba kanalları? Çok aciliyeti olduğunu sanmam, ben gebelik düşündüğüm için gittim çok ilerlemiş, kanal + kaplama gerektiren bi diş çıktı halbuki hiç ağrısı sızısı yoktu. Siz de bi süre bekleyebilirsiniz o taraflara çok çiğnemeyin
Tamamen temizlememis olsalardı rontgende belli olmaz mıydı? 2 kere rontgen cektirdim farklı kliniklerdeValla bilemiyorum, tamamen temizlemediler mi acaba kanalları? Çok aciliyeti olduğunu sanmam, ben gebelik düşündüğüm için gittim çok ilerlemiş, kanal + kaplama gerektiren bi diş çıktı halbuki hiç ağrısı sızısı yoktu. Siz de bi süre bekleyebilirsiniz o taraflara çok çiğnemeyin
Diş eti sorunu olabilir. Ağız gargarası işe yarayacaktır. Birkaç gün içinde geçer diye tahmin ediyorumDün akşam et yedikten sonra kanal tedavisi yapılan dişimin arasında bi ağrı hissettim, sonra dişimi fırçalarken yan kısımlarında acıma ve ağrı vardı. Bu akşam aktif bir ağrı yok ama yine fırçalarken yanlarda hafif bir ağrı oldu. Hemen gittim diş ipi aldım ve gargara aldım. Dişimi fırçalayıp diş ipiyle temizleyip listerine ile gargara yapıcam.
Ama çok büyük bir problem var ki ben 2 hafta önce 20lik diş çektirdim ve 1 paket augmentin 1000mg tamamını bitirdim. Sonrasında kadın hastalıkları sebebiyle tekrar antibiyotik kullanmaya başladım ornisid 500mg ve halen kullanıyorum. Eğer bu kanal tedavisi görmüş dişim çekilmek zorundaysa bittim ben çünkü tekrar antibiyotik kullanmayı bünyem kaldırmaz. Zaten çok afedersiniz dışkım bi tuhaf ve hiç iyi hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden dolayı.
Ne yapabilirim allah aşkına yardımcı olabilecek birileri var mı?
Çok teşekkür ederimDiş eti sorunu olabilir. Ağız gargarası işe yarayacaktır. Birkaç gün içinde geçer diye tahmin ediyorum
Belli olmaz.Tamamen temizlememis olsalardı rontgende belli olmaz mıydı? 2 kere rontgen cektirdim farklı kliniklerde
Kanal tedavisi yapılan disin ağrı yapmaması lazımDün akşam et yedikten sonra kanal tedavisi yapılan dişimin arasında bi ağrı hissettim, sonra dişimi fırçalarken yan kısımlarında acıma ve ağrı vardı. Bu akşam aktif bir ağrı yok ama yine fırçalarken yanlarda hafif bir ağrı oldu. Hemen gittim diş ipi aldım ve gargara aldım. Dişimi fırçalayıp diş ipiyle temizleyip listerine ile gargara yapıcam.
Ama çok büyük bir problem var ki ben 2 hafta önce 20lik diş çektirdim ve 1 paket augmentin 1000mg tamamını bitirdim. Sonrasında kadın hastalıkları sebebiyle tekrar antibiyotik kullanmaya başladım ornisid 500mg ve halen kullanıyorum. Eğer bu kanal tedavisi görmüş dişim çekilmek zorundaysa bittim ben çünkü tekrar antibiyotik kullanmayı bünyem kaldırmaz. Zaten çok afedersiniz dışkım bi tuhaf ve hiç iyi hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden dolayı.
Ne yapabilirim allah aşkına yardımcı olabilecek birileri var mı?