- 23 Mayıs 2019
- 611
- -42
- Konu Sahibi mickeymouse1
Dün akşam et yedikten sonra kanal tedavisi yapılan dişimin arasında bi ağrı hissettim, sonra dişimi fırçalarken yan kısımlarında acıma ve ağrı vardı. Bu akşam aktif bir ağrı yok ama yine fırçalarken yanlarda hafif bir ağrı oldu. Hemen gittim diş ipi aldım ve gargara aldım. Dişimi fırçalayıp diş ipiyle temizleyip listerine ile gargara yapıcam.
Ama çok büyük bir problem var ki ben 2 hafta önce 20lik diş çektirdim ve 1 paket augmentin 1000mg tamamını bitirdim. Sonrasında kadın hastalıkları sebebiyle tekrar antibiyotik kullanmaya başladım ornisid 500mg ve halen kullanıyorum. Eğer bu kanal tedavisi görmüş dişim çekilmek zorundaysa bittim ben çünkü tekrar antibiyotik kullanmayı bünyem kaldırmaz. Zaten çok afedersiniz dışkım bi tuhaf ve hiç iyi hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden dolayı.
Ne yapabilirim allah aşkına yardımcı olabilecek birileri var mı?
Ama çok büyük bir problem var ki ben 2 hafta önce 20lik diş çektirdim ve 1 paket augmentin 1000mg tamamını bitirdim. Sonrasında kadın hastalıkları sebebiyle tekrar antibiyotik kullanmaya başladım ornisid 500mg ve halen kullanıyorum. Eğer bu kanal tedavisi görmüş dişim çekilmek zorundaysa bittim ben çünkü tekrar antibiyotik kullanmayı bünyem kaldırmaz. Zaten çok afedersiniz dışkım bi tuhaf ve hiç iyi hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden dolayı.
Ne yapabilirim allah aşkına yardımcı olabilecek birileri var mı?