İmdat! Boğazımda oluşan düğümler!

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
38
Suanda bogaz tarafimda ceviz büyüklügünde dügümcüge benzer birsey var ve felaket canimi yakiyor! Sol ve Sag tarafimdada düyümcükler cikti ama sag taraftaki dügümcük findik büyüklügünde sagdaki ise leblebi büyüklügünde.

Leblebi büyüklügünde dügümcükler arada bir olusurdu bende herzaman ama bukadar büyük ve bukadar can aciti olmazdi. Üstelik birden fazla dügümcükte cikmazdi.

Sali günü zaten doktorumda terminim var ama öte yandan hemen simdi kalkip hastaneye gidesim var cok korkuyorum cünki bogaz bu hicbirseye benzemez.

Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi, ne yapmam gerek lütfen yardimci olun :1no2:

Allah Allah ne ki bunlar canım bilgim yok ama biran önce hiç vakit kaybetmeden git dr. Allah korusun inşallah bişi yoktur ....dr arkadaşlar bişey söyler belki ama uzman biri bakmalı tabi görmek ayrı burdan nekadar bilinirki...acıma varsa tehlikeli olabilir diyo nette baktımda biraz lenf bezleriyle alakalıda olabilirmiş:KK43: dr gidince yaz canım ne çıktı sonuç merak ederim ....geçmiş olsun

Sagol canim doktora gidecegim yarin haber ederim... Ama bende tiroid var, internette biraz arastirdim ve büyük siskinligin oldugu yer tamda tiroid bezinin oldugu yer, büyük ihtimalle tiroid yol acti bu siskinliklere. Yinede allah korusun tiroid kanseri filan olur nemelazim ilk isim doktora gidecegim.

Canım doktora gittinmi? ne teşhisi kondu? benim fikrimce ya tiroit bezi ya da lenf bezi bozukluğundan kaynaklanan bir rahatsızlık bu..

X