İMDAT!!! 2 konu hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum

Yuzuk sorun degil ama aile daha buyuk bir sorun. Sakin birlikte yasamayin cok basiniz agrir.

cnm 6 aylık evliyiz sukur konustuk acık acık istemiyorum dedim nisanlımda vardı anne babasııda istersen atandıgın yer onları götür istersen beni dedim ben nişanlıda beklerim bi kaç sene onlar heveslerini alsın dedim büyük kavga cıktı 4-5 ay görüşmedik sonra düzeldi... şimdi misaifr oarak gelip gidiolar

küçüklüğü değil sayfalardan birinde fotografı var hatta sekli değişikti batıodu parmagıma cıkıntısı alyansla kullanılcak gibi değildi o sorunu çözdük 1 tane da ha aldık ikisiide duruo günlük hayatta yeni aldımızı kullanıorum özel zamanlarda onun aldını..evlendik 6 ay oldu sözümüz gecen sene şubatdaydı

maddiyat la ilgili değildi zatn sorun beyaz altındı rngi bide cıkıntısı vardı batıodu....değiştirmedik yeni bi tane daha aldık. özel günlerde onun aldını günlük hayya sonradan aldını kullaıorum...çevreleri var ama bilmiorum k.p biraz genc ruhlu bizle takılmak istiodu bence. Şükür geride kaldı. kavga kıyamet birlikte yasamak istemediğimi söledim eşimde beni tercih etti evlendik 6 ay oldu gezmeye gelip 20 gn kalıp gidiolar

Sesli güldüm ilk defa böyle bi kayınpeder görüyorum. Kesinlikle ayni evde yasamayin.

şükür yaşayammıoz bu sadece bi örnekti genel tavrı oğlunu kıskanması şu cümleyi bile duydum ağzından hani derler ya " İnsan doğurduğunu bilmez mi" anne faktörünü arka planda bırakıp kendini hep öne atıo

Him.. ALLAH mutlu mesut etsin.

aaa eski konuymuş :)

e hayırlı olsun o zaman

yüzüğün boyutu karatı rengi vs bence önemli değil
aile konusu daha önemli ve tehlikeli bence buna odaklanın derim ailesinin herşeye karıştığı bir adamla nasıl başa çıkabilirsiniz bir de babası kaynana gibi anlattığına göre böyle bişey ilk kez görüyorum koluna sarılıp uyumak nedir yaw? enteresan bir aileye karışacaksın sanırım. allah kolaylık versin

edit: hayırlı olsun evlenmişsin :) konu eski konuymuş yeni gördüm. sorunlar hallolduysa uzaktaysan sıkıntı yok mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederimmmm....evet eşim evlenince daha fazla karıstırmamaya basladı sorun cözüldü

Evinize en az 6bin lira para girecekken nedir bu saçma yan yana oturacak olayı onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…