- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuşmaları çok deniyorum yüzük konusu tavsiye ettiğiniz şekilde gelişti birlikte yaşama alt üstlü olarak şu an gündemde bnm korktuğum büyük şehirde sıkılacaklar komşu bulamıcaklar akraba yok bize sarcaklar
1.si : bir sevgilim var bu hafta içi istememiz olacak ..normalde çok romantik biridir Benimde evlenme teklifinden beklentim çok büyükdü.yani maddi anlamda değil sizde bilrisiniz biz bayanlar bu konuları çok önemseriz alel acele son dk alınmış 1 tek gül arkdaşlarının da hazır bulunduğu balo ortamında bir teklif aslında beklemediğim anda geldiği için çok mutlu oldum asıl sorunumuz yüzük tek taş (beyaz altın) almış değişik şekilli sıradışı taşı da görünmücek kadar küçük bir yüzük kendi annesi bile yüzüğe küçük dedi kimse yüzüğü farkedemio hep bn gösteriorum....değiştirelim dedim değiştirmicem diye tutturdu isteme günü bu yüzükleri takıcaz nişan 2-3 ay sonra olcak bizim buralarda böle şeyler çok önemsenir eniştem bile tuhafiyeden alınma gibi durduğunu söledi bunumu takcaz o gün dedi.Çok kötü durumdayım
2. kayın peder sorunu her dk başımızda oğlunu o kadar kıskanıyo ki sürekli dilinde "benim oğlan " zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz sevgilimle sürekli görüşemiyoruz görüştüğümüz zamnlardada oda hep gelio bizi hiç yalnız bırakmıo dün yaşadığımız bi olayı anlatayım size arabayla ankaradan yaşadığım şehre dönüoruz 5 kişi felanız babası sevgilim bn arkada oturuozz ben koluna girdim uykum vardı omzunda uyumak üzreydim bide baktım babasıda girmiş koluna benmde uykum var dio tabi ben şoka girdim direk çıktım kolundan trip attım bnmkne sonra babasıda küstü bize çocuk gibi bn trip attım die küstü 2-3 saat hiç konuşmadık tabi sevgilim aramızda hırpalandı durdu ama sürekli ilgi bekliyor çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıo ben trip atınca başım ağrıo die tutturdu oğlu onla ilgilensin die işin en acı kısmı evlenince birlikte yaşama planı var nolur yardım edin bana
Kendisi yorum yapmış guncelleme olarak.yuh yaa kadinin 1 sene onceki konusuna yorum yapmislar tekrardan
,Yavrum sen az onceki konunda 23 yasinda yeni evli kocasi memleketten uzaga tayin olan biriydin simdi bu sevgilide ne olaki ???