İMDAT!!! 2 konu hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum

valla bu forumda o bit kadar yüzüğü takabilmek isteyen bir sürü bekar arkadaş var onu dert etmeyin..:KK51:
birlikte oturmak mevzusu asıl sorun, geldiğinize gittiğinize yemenize içtiğinize dahi karışılabilir göze alıyorsanız oturun birlikte

Yüzük sorun değil halledilir ama aynı evde oturmayı değil yakın olmayı bile kabul etme derim ben

Bu konuşmaları çok deniyorum yüzük konusu tavsiye ettiğiniz şekilde gelişti birlikte yaşama alt üstlü olarak şu an gündemde bnm korktuğum büyük şehirde sıkılacaklar komşu bulamıcaklar akraba yok bize sarcaklar

Altlı üstlü oturmanın örneği de var bende. Bizimki (yani annemler-iki haftadır baba evinde olunca:KK66: ) aile apartmanı. Dayım dedem ve biz. İlk başlarda anahtarlar kapı üzerindeydi uyuyana kadar. Sonra önce yengem sonra biz iceri aldık 2 sene once de anneannem. Herkesin birbirinde anahtari vardı artık yok. He ama 17 yıldır böyleyiz.
Çok hem iyi hem kötü.çok iç içe kötü oluyor maalesef cılkı çıkıyor bazı şeylerin.
Hele bir de kıskanççekemeyen kişiler varsa, misafiriniz gelse laf olur, dışarıdan yemek söylersin laf olur vs vs

Allah YARDIMCINIZ olsun işiniz zor gibi gorunuyor. Herkes kaynaşmadan çekiyor siz kayinbabadan cekeceksiniz sanırım.

Eşinizin mecbur tayini çıkacak görevinden dolayı, gittiğiniz her şehire sizinle beraber taşınacaklar mı? Sanmıyorum ilk tayin de beraber oturalım diyecekler. Şimdiden nişanlınız ailesiyle konuşsun, tayini çıkacağını düzenlerini bozmamalarını gerektiğini söylesin.
Çünkü daha bugün aynı olaya şahit oldum önleminizi baştan alın

En azından dürüstünüz manevi değeri çok büyük deyip arkasından burun kıvırmıyorsunuz. Direkt gösteriş için takmak istediğinizi belirtmişsiniz. Hah şöyle işte tek taş gösteriş için uydurulmuş saçma sapan bir masraf kadınlar olarak itiraf edelim zerre kadar maneviyat içermiyor taşı ne kadar büyükse o kadar değerli yoksa sevdiğimiz adam vermiş bunun bir önemi yok. Eminim elmasların ne şartlarda çıkarıldığını bilseydiniz onu bir daha hayatta takmak istemezdiniz. Tabii bilmiyorum yine de takmak isteyebilirsiniz belki de.

1.si : bir sevgilim var bu hafta içi istememiz olacak ..normalde çok romantik biridir Benimde evlenme teklifinden beklentim çok büyükdü.yani maddi anlamda değil sizde bilrisiniz biz bayanlar bu konuları çok önemseriz alel acele son dk alınmış 1 tek gül arkdaşlarının da hazır bulunduğu balo ortamında bir teklif aslında beklemediğim anda geldiği için çok mutlu oldum asıl sorunumuz yüzük tek taş (beyaz altın) almış değişik şekilli sıradışı taşı da görünmücek kadar küçük bir yüzük kendi annesi bile yüzüğe küçük dedi kimse yüzüğü farkedemio hep bn gösteriorum....değiştirelim dedim değiştirmicem diye tutturdu isteme günü bu yüzükleri takıcaz nişan 2-3 ay sonra olcak bizim buralarda böle şeyler çok önemsenir eniştem bile tuhafiyeden alınma gibi durduğunu söledi bunumu takcaz o gün dedi.Çok kötü durumdayım :KK61:
2. kayın peder sorunu her dk başımızda oğlunu o kadar kıskanıyo ki sürekli dilinde "benim oğlan " zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz sevgilimle sürekli görüşemiyoruz görüştüğümüz zamnlardada oda hep gelio bizi hiç yalnız bırakmıo dün yaşadığımız bi olayı anlatayım size arabayla ankaradan yaşadığım şehre dönüoruz 5 kişi felanız babası sevgilim bn arkada oturuozz ben koluna girdim uykum vardı omzunda uyumak üzreydim bide baktım babasıda girmiş koluna benmde uykum var dio tabi ben şoka girdim direk çıktım kolundan trip attım bnmkne sonra babasıda küstü bize çocuk gibi bn trip attım die küstü 2-3 saat hiç konuşmadık tabi sevgilim aramızda hırpalandı durdu ama sürekli ilgi bekliyor çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıo ben trip atınca başım ağrıo die tutturdu oğlu onla ilgilensin die işin en acı kısmı evlenince birlikte yaşama planı var nolur yardım edin bana:KK61:

Yavrum sen az onceki konunda 23 yasinda yeni evli kocasi memleketten uzaga tayin olan biriydin simdi bu sevgilide ne olaki ???

Yuzuk sorun degil ama aile daha buyuk bir sorun. Sakin birlikte yasamayin cok basiniz agrir.

Kp olayi cok komigime gitti. Hep kv ler yapar senin kp yaptiklarini.

Yuzuk olayina gelince adam onu begenmis almis bence sorun yapmış olman dogru degil.
Ne guzel bir evlenme teklifi yapmis. Maddiyatinda olmadigini kendin yazmişsin ama yuzugun kucuklugunu sorun etmissin.

Tek derdiniz bu olsun. Bence fazla dallandirip budaklandirma.

1- Yüzük konusunda herkesin dan dun konuşması hiç hoş değil, ben o insanları yadırgadım şahsen.
eğer siz de yüzüğü beğenmediyseniz ileride değiştirirsiniz, adamın maddi durumu buna yetmiş bunu almış, dahasını istemek ve değiştirmesini talep etmek bence ayıp olur.
onun dışında benim tek taşım yok, bir çok arkadaşımın da yok, maddi durumu iyi olan bazı arkadaşlarım kendileri talep etmemişler mesela, benim o dönem maddi durumum iyi değildi(nişanlımın yani), ben de talep etmedim, sonradan lafı geçti, takmam diye istemedim.
elbette siz beğeniyorsanız istemekte haklısınız ama bir yandan da anlayışlı olmak gerekir.
etrafa ise hiç söz düşmez.

2- Kp olayını hayal edemiyorum kusura bakamayın, ama illa ki hoş değildir, sürekli bizim oğlumuzu aldığı için şanlı bu kız muamelesini görmek kimse istemez. Benim kv de arada yapar da ben de pek hoşlanmam.

Birlikte yaşama mevzusu ise çok saçma, hem sizle birlikte neden taşınıyorlar, bu ailenin hiç mi kendi çevresi yok, oğlu nereye onlar oraya, o kısım da biraz garibime gitti. Hani aynı ev olmasa bile bu aile size yapışık yaşamak isteyecek gibi duruyor.

X