küçük dediğin görünmüyor dediğin yüzük bu mu
bence gayet şık ne öyle kafam kadar tektaşlardan asıl kaç, hiç beğenmiyorum
bence etarfındakilere de fazla laf düşmez önemli olan düşünüp alması çoğu erkeğe saçma geldiği için tektaş almazlar
o inceden laf sokmak malesef hiç işe yaramıyo, sevgilinize söyleyin babasını şimdiden açık açık uyarsın, başta verirseniz uyarıyı fayda eder belki.. benim eşim başlarda söylediğim halde annesini hiç uyarmadı 'şimdi seni kıskanıyo yakında geçer' dedi sürekli ama kıskançlık her geçen gün daha da artıyo, hergün beni kendisiyle yarıştırıyo vallahi elinde olsa kocamı benden ayırıp tekrar kendi evine alcakbenden sana tavsiye hemen aileye karşı mesafeni koy, herkes yerini bilsin ki ilerde bizim gibi dert sahibi olma canım..
1.si : bir sevgilim var bu hafta içi istememiz olacak ..normalde çok romantik biridir Benimde evlenme teklifinden beklentim çok büyükdü.yani maddi anlamda değil sizde bilrisiniz biz bayanlar bu konuları çok önemseriz alel acele son dk alınmış 1 tek gül arkdaşlarının da hazır bulunduğu balo ortamında bir teklif aslında beklemediğim anda geldiği için çok mutlu oldum asıl sorunumuz yüzük tek taş (beyaz altın) almış değişik şekilli sıradışı taşı da görünmücek kadar küçük bir yüzük kendi annesi bile yüzüğe küçük dedi kimse yüzüğü farkedemio hep bn gösteriorum....değiştirelim dedim değiştirmicem diye tutturdu isteme günü bu yüzükleri takıcaz nişan 2-3 ay sonra olcak bizim buralarda böle şeyler çok önemsenir eniştem bile tuhafiyeden alınma gibi durduğunu söledi bunumu takcaz o gün dedi.Çok kötü durumdayım
2. kayın peder sorunu her dk başımızda oğlunu o kadar kıskanıyo ki sürekli dilinde "benim oğlan " zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz sevgilimle sürekli görüşemiyoruz görüştüğümüz zamnlardada oda hep gelio bizi hiç yalnız bırakmıo dün yaşadığımız bi olayı anlatayım size arabayla ankaradan yaşadığım şehre dönüoruz 5 kişi felanız babası sevgilim bn arkada oturuozz ben koluna girdim uykum vardı omzunda uyumak üzreydim bide baktım babasıda girmiş koluna benmde uykum var dio tabi ben şoka girdim direk çıktım kolundan trip attım bnmkne sonra babasıda küstü bize çocuk gibi bn trip attım die küstü 2-3 saat hiç konuşmadık tabi sevgilim aramızda hırpalandı durdu ama sürekli ilgi bekliyor çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıo ben trip atınca başım ağrıo die tutturdu oğlu onla ilgilensin die işin en acı kısmı evlenince birlikte yaşama planı var nolur yardım edin bana
Benim eşim de emniyetten ben de sağlıkçıyım benim kp de cahil ve muhtemelen adaşız
Sen bu aileyi küçümsüyosun ta ilk sayfadaki yüzük boyutundan tut bu son sayfaya kadar senden aldığım his bu, bir kere yüzüğünü kimseye göstermek zorunda değilsin, bizim bir arkadaşın müstakbel eşi de ille de pırlanta dedi 7 bin TL Ye yüzük aldırdı şimdi borcunu ödüyolar çünkü adam kredi çekti aldı ne anladım o işten, beklentilerin yüksekse ona göre birini bulmalısın bir memur hepi topu
Ailesinin sizinle yaşama takıntısı konusunda haklısın
Ama sen diğer yorumlarımı okumadan yorum yapmışsın konu açarken herşeyi yazamıyoruz malesef insanlar okumaz die bn kesinlikle pırlantasında yada fiyatında değilim Allah biliyo biz sözle nişanı ayrı yaptık aslında bn bir arada olsub istedim 1. Si yüzüğün halkasında dışarı doğru çıkıntısı vardı ve batıyodu parmağıma. 2.si söz yaparken sadece tek taş takacağımız için çok küçük kalırdı ve yenisini 3/1 i fiyatına aldık .
1-yüzüğü anısı olduğu için değiştirmek istemiyor olabilir; daha farklı yeni bir yüzük aldırabilirsiniz... çok buyütülecek bir sey degil sanki...
2- kp kıskanmasını ilk defa duydum
Kp niz benim kv nin erkek versiyonu o yüzden anlayabiliyorum sizi...
Uzak durun, hele birlikte yaşamak mııı
Bunun için de aileni istemiyorumdan ziyade ayrı yaşamanın neden gerekli olduğu yönünde konuşmalar yaparsanız daha etkili olur diye düşünüyorum