İMDAT!!! 2 konu hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum

ben 3 senedir memurum zaten sevgilim de ekimde başlıcak göreve yalnız kalmak istemiolar köyde yaşamk istemiyorlar çünkü o yüzden bzle gelmek istiyorlar

resim yükledim

resim yükledim

Fark edilemeyecek bir yüzük değil bence sıkıntı bizim aşina olduğumuz tektaş formundan uzak olması. Nişanda değiştirecekseniz bence üstüne gitmeyin.

yorumun tamda beni anlatmış zaten ilk yazımda sıradışı demiştim benm için önemli olan küçük olması değil alışılmıştan farklı önde 2 teli ve çıkıntısı var parmağıma batıo ve en mühimi nişandada değiştirmek istemiyor

Rahat edemediğinizden dem vurarak, değiştirmek isteseniz.
Hani hiç beğenmedim şu şöyle dedi bu böyle dediden çok. Bulaşık yıkarken zor oluyor ya da ellerimi yıkarken gibi.
Yavaş yavaş işlerseniz olur bence.

burda komedi yapmıoz ama dert bölümü git sen komedi bölümünde eğlen
Eğlenmek istediğimi ya da eğlendiğimi kim söyledi? Sadece hepinizin tepkisi çok abartılı,özellikle eniştenin söylediğine nişanlın adına üzülmelisin.Ayrıca yüzüğün güzel ve farklı ,sevmememiş olabilirsin ama acele etmeden zamanı gelince değiştirebilirsin,nişanlının değiştirmeye karşı çıkması da yanlış aslında sonuçta sen takıyorsun .Mutluluklar dilerim.

bilmiyorum keskin çizgileri olan biri bütün kadınlar naz cilve ile işlerini gördürürken ben bunu nie başaramıorum bnmkne resmen sökmüo bunlar

bilmiyorum keskin çizgileri olan biri bütün kadınlar naz cilve ile işlerini gördürürken ben bunu nie başaramıorum bnmkne resmen sökmüo bunlar

Belki de değerinin düşeceğinden vs endişe ediyordur. Yüzüğü tek başına mı seçmiş?

Yuzugu falan bosverin de ayni evde nasil yasayacaksiniz iyi dusunun...
her sarildiginizda yandan da kayinpeder dolanacak adamin beline, surekli burnunuzun dibinde, basbasa hic vakit geciremeyeceksiniz, evde mum isiginda romantik bir yemek yiyemeyeceksiniz, her an yaptiginiz her seye burunlarini sokacaklar, yan odada esinizin anne babasi varken rahat rahat sevisemeyeceksiniz bile, boyle evlilik olmaz bana gore... yuzukten daha onemli sorunlariniz var.

var farkındayız işte onuda yavaş yavaş çözmeye çalışıoruz ama ikimizde çalışacağımız için aile ile yakın evlerde oturmak ilerde çoluk çocuk açısından da iyi olacak.yani aynı evin içinde istemiyorum diyip karşıma alırım dio en kötü kğser bi kaç seneye barışırlar dio...beni çok sevio herşeyi göze alıo bakalım zaman ne gösterecek

ay kp bayıldım :) oğlunun koluna girmeler falan .. baya sesli güldüm.. bir yandan da sinirim bozuldu.
o ne yaa hep kv yapar bunu.. baba ne diye böyle birşey yapıyor ki.
bence yüzüğü çok sıkıntı etmeyin ama aynı evde kalma fikrini tekrar tekrar tekrar tekrar düşünün.
bir hayal etsene sen eşinle yatağa giriceksin belki de çok yanlış ama kp kapıyı tıklatıcak, oğlum süt içtin mi , oğlum üstünü açtın mı :) veya sizin yalnız kalmanızı engelleyecek. bunlar çok sıkıntı olur.

1) bence evlilik teklif ettiği yüzük o sana hatıra olmalı ve asla değiştirmemelisin, sevgilin o yüzüğü alırken ne hayaller kurmuştur şimdi beğenmediğini söyleyerek emin ol ki onun kalbini çok yaraladın o da sanırım artık işi inada bindirdi o yüzden değiştirmek istemiyor. Benim eşimde evlilik teklifini küçük bi tektaşla yaptı ama onu asla değiştirmedim halende gururla takıyorum, çevremdeki insanlar kocaman tektaşlarını gözüme sokmaya çalıştıkça inatla çıkarmıyorum parmağımdan onun bende anısı ve değeri büyük çünkü... evlendikten sonra eşim bana çok güzel beştaşlı bi yüzük aldı onuda çok seviyorum ama tektaşımın yeri bende başka, eşimin bana olan aşkını ve sevgisini hatırlatıyor...
2) benim kaynanamın bana yaptığını sana kayınpederin yapıyormuş çok tuhaff, bu konuda kesinlikle şimdiden bi tavır koymalısın çünkü sonra önünü alamıyorsun, kaynanam elinden gelse oğluyla benim aramda yapacak tövbe estğ. hemen hemen bi çözüm bul bu konuya çünkü gittikçe bu kıskançlık azalmıyo daha da artıyo..

Yuzugun tasi buyuk olsa ne olur kucuk olsa ne olur Allah askina.Begenmis ki onu almis degistirelim diye israr etmeniz yersiz olmus.
Bu sorun degil de, kiskanan kayin pederi de hic duymamistim.Yuzugu kucuk buyuk neyse takarsinizda,ailesiyle beraber oturmaya bi el atsaniz iyi olacak.

yüzük konusunda haklısın ama çevremn de baskısı çok oldu sen memursun hacı yüüzüğü gbi vs... k.p ah k.p o olmasa aramızda tartışma çıkmıo böle yaparak aramızı bozuo eğer arabada öle susmasaydım bunu sürekli yapacaktı bilmiyorum bu ona ders oldu mu k.v den yardım istesem oda kocasına pek bişi diemiom erkek egemen toplum ben inceden laf sokuom bazen k.v den,in yanında bak herkez çiftini buldu felan diorum.normalde beni çok sevio k.p ama oğlunu bana karşı nie sakınıyor anlayamadım

küçük dediğin görünmüyor dediğin yüzük bu mu
bence gayet şık ne öyle kafam kadar tektaşlardan asıl kaç, hiç beğenmiyorum
bence etarfındakilere de fazla laf düşmez önemli olan düşünüp alması çoğu erkeğe saçma geldiği için tektaş almazlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…