Siz meslegi olan atanmak üzere olan Birisiniz dimi.neden esinizin ailesiyle oturacaginiz eve karar veriyorsunuz. eşinizle birlikte oturup karar vermelisiniz.onlarda ayni sehire tasinacakmıs yani hep beraber olacaksınız öyle bir babayla hep iç içe olacaksınız farkindamsnz? Ben olsam yüzüğün boyutunu değil iadesini düşünürdüm. Nişanı bozun demiyorum ama daha başınıza geleceklerin farkinda degilsiniz bence.
Yüzüğün resmini yükleyebilir misiniz?
Çok merak ettim kimsenin farkına varamadığı yüzüğü.
Ve bir tavsiye kesinlikle kp ile oturmayın. Size hayatı zehir eder. Akşam gelip yanınıza yatmaya kalkar mazallah.
Yüzüğü bende önemserim de çevrendekilerin yorumları ne kadar çirkinYok tuhafiyeden alınma bilmem ne, benim elimde en kötüsü olsa ne kardeşim ne eniştem ne ailem bir yorum getirir.
Aynı evde oturma konusu için de hayırlısı diyorum, gerçi daha hiç hayrını göreni görmedik.
1- yüzüğü gerçekten merak ettim, fark edilmeyen bir yüzük nasıl olabilir hayal edemedim ...
2- henüz sevgilisiniz ve sevgilinizin koluna girip ben uyuyacağım diye omuzuna yatmanız bana çok itici geldi... kayın pederinizin yanında bana kalırsa biraz daha normal oturmanız gerekirdi... tabi bu da sizin hayata bakış açınız..
o sizinle sizde onunla yarış içerisindesiniz..
adam belkide sizinle dalga geçiyordur ? olabilir mi?
zira bana sizinde yaptığınız çok komik geldi..
Fark edilemeyecek bir yüzük değil bence sıkıntı bizim aşina olduğumuz tektaş formundan uzak olması. Nişanda değiştirecekseniz bence üstüne gitmeyin.bu yüzüğüm
Fark edilemeyecek bir yüzük değil bence sıkıntı bizim aşina olduğumuz tektaş formundan uzak olması. Nişanda değiştirecekseniz bence üstüne gitmeyin.
Rahat edemediğinizden dem vurarak, değiştirmek isteseniz.yorumun tamda beni anlatmış zaten ilk yazımda sıradışı demiştim benm için önemli olan küçük olması değil alışılmıştan farklı önde 2 teli ve çıkıntısı var parmağıma batıo ve en mühimi nişandada değiştirmek istemiyor
Eğlenmek istediğimi ya da eğlendiğimi kim söyledi? Sadece hepinizin tepkisi çok abartılı,özellikle eniştenin söylediğine nişanlın adına üzülmelisin.Ayrıca yüzüğün güzel ve farklı ,sevmememiş olabilirsin ama acele etmeden zamanı gelince değiştirebilirsin,nişanlının değiştirmeye karşı çıkması da yanlış aslında sonuçta sen takıyorsun .Mutluluklar dilerim.burda komedi yapmıoz ama dert bölümü git sen komedi bölümünde eğlen
Rahat edemediğinizden dem vurarak, değiştirmek isteseniz.
Hani hiç beğenmedim şu şöyle dedi bu böyle dediden çok. Bulaşık yıkarken zor oluyor ya da ellerimi yıkarken gibi.
Yavaş yavaş işlerseniz olur bence.
bilmiyorum keskin çizgileri olan biri bütün kadınlar naz cilve ile işlerini gördürürken ben bunu nie başaramıorum bnmkne resmen sökmüo bunlar
Belki de değerinin düşeceğinden vs endişe ediyordur. Yüzüğü tek başına mı seçmiş?
Yuzugu falan bosverin de ayni evde nasil yasayacaksiniz iyi dusunun...
her sarildiginizda yandan da kayinpeder dolanacak adamin beline, surekli burnunuzun dibinde, basbasa hic vakit geciremeyeceksiniz, evde mum isiginda romantik bir yemek yiyemeyeceksiniz, her an yaptiginiz her seye burunlarini sokacaklar, yan odada esinizin anne babasi varken rahat rahat sevisemeyeceksiniz bile, boyle evlilik olmaz bana gore... yuzukten daha onemli sorunlariniz var.
Belki de değerinin düşeceğinden vs endişe ediyordur. Yüzüğü tek başına mı seçmiş?
1) bence evlilik teklif ettiği yüzük o sana hatıra olmalı ve asla değiştirmemelisin, sevgilin o yüzüğü alırken ne hayaller kurmuştur şimdi beğenmediğini söyleyerek emin ol ki onun kalbini çok yaraladın o da sanırım artık işi inada bindirdi o yüzden değiştirmek istemiyor. Benim eşimde evlilik teklifini küçük bi tektaşla yaptı ama onu asla değiştirmedim halende gururla takıyorum, çevremdeki insanlar kocaman tektaşlarını gözüme sokmaya çalıştıkça inatla çıkarmıyorum parmağımdan onun bende anısı ve değeri büyük çünkü... evlendikten sonra eşim bana çok güzel beştaşlı bi yüzük aldı onuda çok seviyorum ama tektaşımın yeri bende başka, eşimin bana olan aşkını ve sevgisini hatırlatıyor...
2) benim kaynanamın bana yaptığını sana kayınpederin yapıyormuş çok tuhaff, bu konuda kesinlikle şimdiden bi tavır koymalısın çünkü sonra önünü alamıyorsun, kaynanam elinden gelse oğluyla benim aramda yapacak tövbe estğ. hemen hemen bi çözüm bul bu konuya çünkü gittikçe bu kıskançlık azalmıyo daha da artıyo..
küçük dediğin görünmüyor dediğin yüzük bu mubu yüzüğüm