İMDAT!!! 2 konu hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum

Yani arabada gidiyorsunuz, neden olmasın ki ? Hayır aksine empatiden fazlasını yaptım, tribinizi yerinde bulmadım. Tamam hadi canınız sıkıldı ; iki uç saat trip atacak kadar büyük birşey değil.

kaç kurtar kendini bence..yüzük hiç önemli deil kp yanında...
aynı evde yaşamaya zorlanırsan ayrıl derim ben..

Yani arabada gidiyorsunuz, neden olmasın ki ? Hayır aksine empatiden fazlasını yaptım, tribinizi yerinde bulmadım. Tamam hadi canınız sıkıldı ; iki uç saat trip atacak kadar büyük birşey değil.

2 saat boyunca sevgilimle tripli değildim k.p ile hiç muhatap olmadık o kadar saat. ilk 3 saat arabayı sevgilim kullanıodu müzik güle oynaya geldik ne olduysa o arkaya geçince oldu yaptığı hareket ban çok saçma geldi bi baba belli yaştan sonra oğlunu serbest bırakmalı bizimkiler yanlarından ayrıldıktan 20 dk sonra arıolar abartmıyorum bunu hala oğluna küçük çocuk muamelesi yapıyor

Yüzüğü bende önemserim de çevrendekilerin yorumları ne kadar çirkin Yok tuhafiyeden alınma bilmem ne, benim elimde en kötüsü olsa ne kardeşim ne eniştem ne ailem bir yorum getirir.
Aynı evde oturma konusu için de hayırlısı diyorum, gerçi daha hiç hayrını göreni görmedik.

teşekkür ederim :)

Allahım şu yüzüklü konular beni benden alıyor. Yüzüğün manevi değerini bir kenara atıp beğenmeyenler seviyorum aşığım demesinler hiç. Sevgi böyle bişey değil. Seven insan gazoz kapağıyla edilen bir teklife bile tav olur, mutlu olur. O gazoz kapağı önümrünce en değerlisi olur. Seviyom ama yüzüğü değiştirelim diye bir mantık yok, olamaz.

Kayınpeder konusuna hiç girmiyorum. Yorumsuz.

Bazı anne-oğul ilişkileri hakkında çeşitli tespitlerim var pek dile getiremediğim. Lakin baba-oğulda gülümsedim. Bu değişik bir vaka gibi duruyor
Neyse benim tektaşım yok la yeni farkettim

Ben adamdan yüzük bile istemiyorum zorlamasin maddi açıdan diye siz geleni beğenmiyorsunuz :)

Kayinpederle ayni evde oturma bu arada.

Herkes kp şaşırmış ama ben şaşırmadım.
Aynından bende de var.
Normalde oğluyla ilgisi olmayan adam evlenince kuma moduna girdi.
Biyere gidince yada evde benim yanına otur oğlum diye yırtıyo kendini.
Teli arar gece vakti eşim açmaz karınla değil benle ilgilen der.
Şimdiden buluşmalara dahil olursa ilerde yanarsın.
Aynı evde asla oturma otelde yaşa daha iyi.
Yüzüğe gelince Şekli boyutu bence önemli değil alyansını sen seçersin tektaşın öyle kalsın.

ben büyük ihtimalle tek taşsız evlenecem o aklıma geldi bir an siz çok küçük deyince düşünmüş almış bence ona çok takılmayın. imkanlar doğrultusunda ilerde değiştirirsiniz hayat uzun sonuçta.
ama böyle kıskanç ve huysuz bir kayınpederle aynı evde yaşamayı nasıl kabul ediyorsunuz onu anlamadım. ayrı ayrı 2 tane küçük eviniz olsun ne olacak ki? adam gece ortanız gelir yatar valla, bu ne saçmalık yani

Valla çevrenizdeki herkes elinizdeki yüzüğe yorum yapıyorsa bundan da bir hata vardır.
Ha özel hayata müdahale, (yuzuk gibi bir meselede dahi konuşan çevre ) ha oğluna çocuk muamelesi yapan bir aile.

Her ailenin ilişkisi çok farklıdır. Oyle görmüştür oyle devam ediyordur.. Oğluda şikayetçi değilse ne şimdi ne evlenince değiştiremezsiniz.
Ee kendinizde kabul etmeyeceğine göre bilemedim ne olur ?

Başta görüp kabul edip , ya da triple geçiştiren hatunlar evlenince her iki tarafa da dar ediyor ya hayatı buna çok kızıyorum.

Siz meslegi olan atanmak üzere olan Birisiniz dimi.neden esinizin ailesiyle oturacaginiz eve karar veriyorsunuz. eşinizle birlikte oturup karar vermelisiniz.onlarda ayni sehire tasinacakmıs yani hep beraber olacaksınız öyle bir babayla hep iç içe olacaksınız farkindamsnz? Ben olsam yüzüğün boyutunu değil iadesini düşünürdüm. Nişanı bozun demiyorum ama daha başınıza geleceklerin farkinda degilsiniz bence.

Yüzüğün resmini yükleyebilir misiniz?
Çok merak ettim kimsenin farkına varamadığı yüzüğü.
Ve bir tavsiye kesinlikle kp ile oturmayın. Size hayatı zehir eder. Akşam gelip yanınıza yatmaya kalkar mazallah.

Kayınpeder mi dedi filan deyip tekrar geri dönüp dönüp okudum siz enişteniz kayınpederiniz ailecek komiksiniz,canınız sıkılmaz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…