K.V VAR ma ankaraya gelemedi o dünya iyisi biridr...dünyadaki en saçma görüntü bi kolda eş diğer kolda baba yapma Allah aşkına sen yerime koyamadın kendini sanırım .sevgilimle biz öle yaparız dioruz atandımız yerdeki şartlara göre iki küçük ev fikri bizim ...k.p kabul ederse tabi...
kaç kurtar kendini bence..yüzük hiç önemli deil kp yanında...
aynı evde yaşamaya zorlanırsan ayrıl derim ben..
Yani arabada gidiyorsunuz, neden olmasın ki ? Hayır aksine empatiden fazlasını yaptım, tribinizi yerinde bulmadım. Tamam hadi canınız sıkıldı ; iki uç saat trip atacak kadar büyük birşey değil.
Yüzüğü bende önemserim de çevrendekilerin yorumları ne kadar çirkinYok tuhafiyeden alınma bilmem ne, benim elimde en kötüsü olsa ne kardeşim ne eniştem ne ailem bir yorum getirir.
Aynı evde oturma konusu için de hayırlısı diyorum, gerçi daha hiç hayrını göreni görmedik.
ozaman kp yaşayamayacağını söyleyeceksin..çok seviyorum ben onu biz zaten çok zor kavuştuk ayrılmak seçenekler arasında yok ...
2 saat boyunca sevgilimle tripli değildim k.p ile hiç muhatap olmadık o kadar saat. ilk 3 saat arabayı sevgilim kullanıodu müzik güle oynaya geldik ne olduysa o arkaya geçince oldu yaptığı hareket ban çok saçma geldi bi baba belli yaştan sonra oğlunu serbest bırakmalı bizimkiler yanlarından ayrıldıktan 20 dk sonra arıolar abartmıyorum bunu hala oğluna küçük çocuk muamelesi yapıyor
Kayınpeder mi dedi filan deyip tekrar geri dönüp dönüp okudum siz enişteniz kayınpederiniz ailecek komiksiniz,canınız sıkılmaz hiç