Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaİmdat! 2 farklı renk nasıl giderilir?
Ben açık kahve boyalı saçımı koleston çikolata kahveye boyadım.Ama dipler açık,altlar koyu oldu.Dipleri önce boyadım,çikolata kahve tuttu ama uçlar tutmadı.Yardım edin bayramı böyle geçirmek istemiyorum.
canım boyalı saç daha açık bir tona boyanmaz, 9.0 bile ancak 1 ton açıyor rengini ki çikolata kahve zaten koyu bir renk hiç açmaz. diplerin doğal saç rengin olduğu için tutmuş. şimdi sen ya kuaföre git, ya da o alttaki açık kahve renkten al dip boya yap ki diplerin açıklığı gitsin. ya daaa kuaförde rengini açtır ki daha açık tona boyayabilesin. ama tabi saçının yıpranacağını göz önünde bulundur.
Ben açık kahve boyalı saçımı koleston çikolata kahveye boyadım.Ama dipler açık,altlar koyu oldu.Dipleri önce boyadım,çikolata kahve tuttu ama uçlar tutmadı.Yardım edin bayramı böyle geçirmek istemiyorum.
en kolayı uç renginden bi tane al sadece diplere sür canım.bu arada %9 daha açacağı için %6 lık kullan.zaten boyanın içindende 6 lık çıkar.geçmiş olsun