• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imdaat!!!!!

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
çamaşır suyu kokusu elimden nasıl çıkar kızlar yardım edin yaf...iğrenç kokuyo kendimi temizliğe verdim ama iğrenç kokusundan çıkamıyorum :52:

Bilmiyorum kokusu nasil gidiyor ama tavsiyede bulunmak istiyorum
camasir suyunu teninle temas ettirmesen daha iyi olur. :34:Temizlik sirasinda eldiven kullanirsan hem koku olmaz hem de acik yara falan varsa teninde zarari olmaz senin icin. sahsen ben maske bile takiyorum camasir suyula hasir nesir olurken

biyerde okumustum limon sikip ellerini ovusturduktan sonra suyla yabunla yika bi güzel.
nekadar faydali olur bilemem ama.

Bilmiyorum kokusu nasil gidiyor ama tavsiyede bulunmak istiyorum
camasir suyunu teninle temas ettirmesen daha iyi olur. :34:Temizlik sirasinda eldiven kullanirsan hem koku olmaz hem de acik yara falan varsa teninde zarari olmaz senin icin. sahsen ben maske bile takiyorum camasir suyula hasir nesir olurken

ya normalde öyle yapıodum şekerim ama birden kalkıştım işe evde de eldiven olmayınca bulaşmış bulundum

canım bak aklıma ne geldi hani derler ya karbonat kokuya karşı etkili diye bi denesen onu belki faydası olur ben hiç denemedim kmsedende duymadım ama işe yarayabilir

canım bak aklıma ne geldi hani derler ya karbonat kokuya karşı etkili diye bi denesen onu belki faydası olur ben hiç denemedim kmsedende duymadım ama işe yarayabilir

şuanda rahatsız edecek derecede deil artık limon işe yaradı aslında limonla karbonat varya piyuuuvv süper olur heralde :52:

ya bu sayfanın arkasındaki çikolataları nasıl kaldırabiliriz
valla ağzımın suları akıyor artık her çıktığında
gerçekten koskoca reklam koyuyorlar hem arka plana hem de iki yana
nasıl iptal edilir bilen var mı

o bizim yapabileceğimiz bişi değil bu 1 , 2.side bu topikle alakası yok onun imsattan yola çıktın sanırsam:9:

kafay bozdunuz siz bu çikolatalarla.....bakmayın cnm o zaman...burda o kadar hamıle var sorun etmıyo sabahtan berı nereye baksam sızın bu mesajınız .....:47::47::47::47:

Back