E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
canım bende de vardı aynı sorun ben dalin şampuanla yıkıyorum yüzümü dökülmeyi önlüyo ayrıca harika makyaj temizliyo şiddetle tavsiye ederim benimde moralimi çok bozuyodu bi dene zararı olmaz emin ol...ayrıca hint yağı kullan ben böyle kurtuldum en azından ...umarım işine yarar canım
canim ya kiyamam sana inan üzüldüm keske bir bilgim olsada yardimci olabilseydim ama bence bi doktora görün sor
Arkadaşlar, saçlarımın maşallahı var ama bu aralar kaşlarımın araları açıldı dökülmekten
her elimle düzeltmeye kalktığımda 3 /4 tel kaşım elime geliyor... kirpiklerim ise ona keza makyajımı sildiğim pamuğa artık bakmak istemiyorum :1no2::1no2:...
Neden böyle dökülüyorlar, ne yapmam gerek dökülmeyi önlemek için....böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar ya da bir bilgisi olanlar yazarmısınız...yardımınızı bekliyorum ...
slm,AndJeTy:)
kaş ve kirpikler zaman zaman büyüme sirkülasyonlarını tamamlayıp,normal olarak dökülürler....yerlerine yenileri zaman içinde çıkar...şayet herhangi bir kozmetikten yada cımbız vs...gibi bir aparattan mikrop kaptığını düşünmüyosan, hint yağı ve zeytinyağı kullanmanı öneririm.........kaşlarına hergün uygulayabilirisn......kirpiklerine sürerken de gözüne kaçırmamaya dikkat et,,,,,çok dikkatli sür.......badem yağını tavsiye etmiyorum ben herkesin söyledğinin aksine,,,kanımca asidik değeri yüksek olduğundan zaten canı burnunda kaş ve kirpikleri beslemek şöyle dursun bence daha çok döküyor.....(tecrübeyle sabittir)......ben de şu an kaşlarımı uzatmaya çalışıyorum........söylediğim yağları bizzat kullanıyorum.......yeni kaş çıkarmasalar da,kuaförün makasına kurban gidenleri uzatıyolar makul ölçüde....... ayrıca söylediğim yağları geceleri uyumadan önce kullanırsan kanımca daha çok fayda görürsün.....şayet 2-3 hafta gibi bir sürede kaş ve kirpik dökülmen durmadıysa bir dermatologa gitmeni öneririm.alopesi areataya yakalanmış olabilirisn....sevgiler.....vereliniortak..tekrar geçmiş olsun......
Canım aynı sorun bendede var.doktora gittim egzema dedi bi krem verdi onu kullanıyorum.şimdilik biraz iyi ama tamamen iyileşmedi sürmediğim zaman gene aynı.sende bi cildiyeciye gitmen lazım.
kaşlarımda dökülmeyi bende yaşamıştım seneler önce. özellikle belli bölgelerde kaş çıkmıyordu. o zamanlar güzellik uzmanımın sölediği yöntemi denedim ve gerçekten kaş çıkmayan yerlerden bile kaş çıktı. çözüm sarımsakta. uygulamasıda çok basit. evde otururken akşam yatarken ne zaman aklınıza gelirse bir sarımsağı elinizle soyup parmaklarınız arasında eziyorsunuz ve kaş çıkmasını istediğiniz yerlere sürüyorsunuz. ben tüm kaşlarıma sürmüştüm. kısa zamanda kaşlarım gürleşti. denemenizi tavsiye ederim
:1hug: Yorumun için çok teşekkür ederim Lys, hint yağını yaklaşık 5 / 6 gün aksatmadan sürdüm ve gerçekten dökülmeyi kesti..
umarım bu deneyimlerle alınan sonuçlardan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlanır.
Sevgilerimle,
Arkadaşlar, saçlarımın maşallahı var ama bu aralar kaşlarımın araları açıldı dökülmekten
her elimle düzeltmeye kalktığımda 3 /4 tel kaşım elime geliyor... kirpiklerim ise ona keza makyajımı sildiğim pamuğa artık bakmak istemiyorum :1no2::1no2:...
Neden böyle dökülüyorlar, ne yapmam gerek dökülmeyi önlemek için....böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar ya da bir bilgisi olanlar yazarmısınız...yardımınızı bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?