Bebek Beslenmesi imdaat bebeğim 6 günlük 6 saat aralıksız emiyor normalmi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
belki meme ağzında ööle durmayı seviyordur dinleniyordur filan ne bilim 6 saat aralıksız ememez yorulurki :26:

gerçi bilmiyorum çocuğum yok ama be bile bu yaşımda 6 saat biberon dayasalar ememem yorulur insan

belki meme ağzında ööle durmayı seviyordur dinleniyordur filan ne bilim 6 saat aralıksız ememez yorulurki :26:

gerçi bilmiyorum çocuğum yok ama be bile bu yaşımda 6 saat biberon dayasalar ememem yorulur insan

durmadan derken 6 saatir sürekli nefes almadan değil dinlene dinlene içiyor bıraktığımızdada tekrar ağlıyorr tekrar emzirmek zorunda kalıyorum gayet iştahla içiyor

cnm bebeğin kendini güvende hissetmek için devamlı göğsünde durmak istiyor. anlaşılan o ki emme refleksi de çok. emzik vermeyi denemelisin bence.

kesinlikle saat başı 150-2 dakka emzirdim ben ilk zamanlar ama aralıksız hiç olmadı şükür emziğe başvurmak lazımm sanki

Canım bebeklerin gazı olduüunda anne memesinde gaz sancısı geçermiş o zaman benim kızımda öyley meme delisiydi. 40 kı çıkana kadfar hep mememi isterdi. 40 dan sonrada elektrik süpürgesyle gazını dindirdim. bütün bitkisel ilaçları denedim ama onlar daha fazla gaz yaptı

canım benim bebeğimde hep memede durmak istiyordu hatta başka yerde imkanı yok uyumuyordu , illa meme agzında uyuyacak..sonradan yavas yavas bıraktırdık..biraz meme , biraz emzik derken bıraktı ama cok zor oldu memeyi bırakması..ac olduğundan değil o , annesinin kucağını sevdiğinden.

eren 6-7 aylık oldu hala emzik olmadan imkanı yok uyumaz,gün içinde hiç istemez ama uyurken mutlaka emzik istiyor..

yavaş yavaş emziğe alıştır sen...aç olduğu saatleri anlarsın zaten

annesı o daha cok kucuk sana muhtac.senın kokun ona guven verıyordur.bı de bazı bebekler memede durmak ıstıyordur

Bebeğin gazı vardır, gazı olan bebek sadece memede teselli olduğu için ağlaması kesiliyor. Ama o kadar uzun memede kalamsı gazını iyice arttırır. Benim oğlum da öyleydi, ben de doymuyor, memeyi seviyor, anne kucağı istiyor diye baştan sürekli memede tuttum ama sonradan anladım gazı olduğunu. MEğer yavru gazdan kıvranırmış. Karnı doyunca memeden alıp gazını çıkarıp başka yollarla uyutmaya çalışın. Memede uyumaya alışan çocuk sonra kendi başına uyumayı çok zor öğreniyor. Ben şimdi işe başladım, bütün sorunumuz bu. Gündüz meme yokken uykuya dalmakta çok zorlanıyor, ben evdeyken de 15 dakiakda bir uyanıp meme ağzında mı diye kontrol ediyor. Emzik yaptı yani beni.

canım 5 beterini yaşadım ben.. 10 saat aralıksız emzirdiğimi bilirim uyurdu yatağına koyunca hop uyanırdı tekrar.. haydi baştan.. 3 haftalığa kadar dayandım sonra emzik verdim. bi aldı bi almadı.. sonunda bi 3 hafta daha geçirdik öyle kör topal sonra yavaştan azaldı bi daha da almadı emziği.. sakın göğüs temizliğini ihmal etme iyica kuruduktan sonra kremini de her emzirmeden sonra mutlaka sür..ben çareyi geceleri yatağa almakta bulmuştum gündüzleride tvnin karşısında habire emziriyordum...
eski fotolara bakınca şimdi onu daha iyi anlıyorum.. o kadar çaresiz ki.. koskoca dünyada tek bildiği sensin.. ve sen de yanında olmayınca kendini çok kötü hissediyor.. yazık kuzucuğa..

bende 6 7saat emziriyorum sabaha karşı uaynıyoruz öğlene kadar nredeyse emzik vermeye çalışıyorum bitürlü almadı
gerçi daha bir haftalık bebek belki ondandır
sanki bugünler hiç geçmicek gibi...

hayır gazı yok güzel çıkartıyor ama memeden ayrılmak istemiyor

emziğe nasıl alıştırabilirimki
acaba daha çok küçük olduğu içinmi bu kadar zorlanıyor
var mıdır püf noktaları arkadaşlar yardım...:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…