Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki meme ağzında ööle durmayı seviyordur dinleniyordur filan ne bilim 6 saat aralıksız ememez yorulurki :26:
gerçi bilmiyorum çocuğum yok ama be bile bu yaşımda 6 saat biberon dayasalar ememem yorulur insan
canım 5 beterini yaşadım ben.. 10 saat aralıksız emzirdiğimi bilirim uyurdu yatağına koyunca hop uyanırdı tekrar.. haydi baştan.. 3 haftalığa kadar dayandım sonra emzik verdim. bi aldı bi almadı.. sonunda bi 3 hafta daha geçirdik öyle kör topal sonra yavaştan azaldı bi daha da almadı emziği.. sakın göğüs temizliğini ihmal etme iyica kuruduktan sonra kremini de her emzirmeden sonra mutlaka sür..ben çareyi geceleri yatağa almakta bulmuştum gündüzleride tvnin karşısında habire emziriyordum...
eski fotolara bakınca şimdi onu daha iyi anlıyorum.. o kadar çaresiz ki.. koskoca dünyada tek bildiği sensin.. ve sen de yanında olmayınca kendini çok kötü hissediyor.. yazık kuzucuğa..
Bebeğin gazı vardır, gazı olan bebek sadece memede teselli olduğu için ağlaması kesiliyor. Ama o kadar uzun memede kalamsı gazını iyice arttırır. Benim oğlum da öyleydi, ben de doymuyor, memeyi seviyor, anne kucağı istiyor diye baştan sürekli memede tuttum ama sonradan anladım gazı olduğunu. MEğer yavru gazdan kıvranırmış. Karnı doyunca memeden alıp gazını çıkarıp başka yollarla uyutmaya çalışın. Memede uyumaya alışan çocuk sonra kendi başına uyumayı çok zor öğreniyor. Ben şimdi işe başladım, bütün sorunumuz bu. Gündüz meme yokken uykuya dalmakta çok zorlanıyor, ben evdeyken de 15 dakiakda bir uyanıp meme ağzında mı diye kontrol ediyor. Emzik yaptı yani beni.