Mutfak Dekorasyonu imdaaatttt

zeynepazra1013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
284
218
Kızlar yeni ev aldık dokuz metre kare bir mutfagı var ama mutfak dolabını L şeklinde yaptırıp buzdolabının fransız balkonun soluna koymak istiyorum direk karşısına yani balkonun sağında ocak olucak lütfen buzdolabını ayrı kullanan arkadaşlar yardımmm

İç mimar değilim ama bildiğim bir şey var.
Mutfakta evye, ocak ve buzdolabı arası bir üçgen oluşturuluyor.
Bu üçgen ne kadar eşit ve birbirine yakın ise, mutfak konumlaması doğru kabul ediliyor.
Ayrıca evye, en iyi ışık alan yani cam kenarına en yakın tezgah üstü konumlandırılmalı.
Gözümde canlandırdığım kadarıyla, buzdolabınız kullanım açısından zorlayacak bir yerde gibi.

Hayırlı uğurlu olsun.
Fransız balkonunu derken, benim bildiğim bu tip balkonlar, 50 60 cm derinlikte olur.
Ayrıca 9 mt² mutfakta buz dolabı dolabı yapmak için yer bulunur diye düşünüyorum bence mutfakta görsellikten öte kullanım kolaylığı daha ön planda olmalı.

Çok sağolun arkadaşlar bende öyle yapma isterdim ama kurutma makinesi var yer yok ona ondan tezgahı bölmek istemedim Çamaşır makinesi ile birlikte olsunlar yanyana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…