İmdaaatttt Solarkentte oturuyorum Temizlikçi arıyorum

nihes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14
0
86
Zonguldak
Arkadaşlar, istanbul_esenyurt_Solarkent sitesinde oturuyorum. 2 aylık bebeğim var hiç bişeye yetişemiyorum çünkü bebeğim sarılık geçirdi ve sürekli mememin altında yatırdım şimdi bensiz uyumuyor bensiz durmuyor. Gündelik ya da haftalık gelip ütü temizlik işlerimi yapabilecek bir bayana ihtiyacım var. Eşim hiçbirşeye yardımcı olmuyor ve çıldırmak üzereyim. Bıktım artık! Ne olur duyan duymayana duyursun. Biri bana yardımcı olsun!:84:

ben talibim.ama özelden msj gönderemiyorum.bana ulaşmak isterseniz.dilekkkorkmaz@hotmail.com

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…