• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdaaattt !!!! Oğlum Emerken Mememi Isırıyor

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
18
34
İstanbul
Oğlum 6,5 aylik ve dişleri şu sıralar cok kaşınmaya basladi. Ağrısını hafifletmek ve unutturmak icin piyasada satılan bir cok ürünü kullanıyoruz. Ne var ki, meme emerken ısırmaya yani damağıyla çok kuvvetli sıkıştirmaya basladi. ☺😥Bunu aniden hiç beklenmedik bir anda yapıyor ve canim cok ama cok acidigi icin boş bulunup çığlık atabiliyorum. Oğlum da korkup ağlıyor.
Oğlumu mememi isirmamasi gerektiği yönünde nasıl yönlendireceğim? Sizlerin de basınıza geldi mı?

Benim oğlum da 1 yaşında. Şimdiye kadar hiç yapmazdı ama son 1 haftadır o da ısırmaya başladı. Korkmasın diye bağırmayayım diyorum ama öyle beklenmedik bir anda yapıyor ki bazen inceden bir çığlık atıyorum malesef. Bağırmamdan pek korkmuyor ama memeyi ağzından çekince çok ağlıyor. Artık korka korka emzirmeye başladım canım gerçekten çok yanıyor. Güzellikle olmaz annecim yapma acıyor falan diyorum ama tekrarlıyor :(

bebeginiz yeni disleriyle henuz ne yapacagini bilemiyor. biz de kizimla yasamistik. bir surec ve gececek. biraz sabirli olmaniz gerekiyor. aciyla dogal olarak bagirmaniz cok normal. ancak bu durumda tepkisiz kalmaya calismak gerekiyor. zor biliyorum ama korkup aglamasindan ziyade bunu bir eglenceye cevirebiliyorlar. isirdigi yerler için dogal bir urunle acinizi hafifletmeye calisin. ozellikle 6,5 aylik bebegi yonlendirmek cok zor olacaktir diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.

Allah yardimcinz olsun, zor ve sancili bir surectir. Yalniz sunu bilmelisnzki 12.aydan itibaren, cocuklar "hayir" demenizden anlarlar. Bi kac ay sabretmenz gerekiyor.

Selam anneler benim oğlumda ısırırdı bende burnunu sıkardım ve biraz sert bakardım yüzüne bi süre sonra kesti ısırmayı ama uyurken emdiğinde ara ara ısırdı suan kesmek zorunda kaldığım için 18 aylıkken kestim

Back