imdaaaaattt adet olamıyorum

sinemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
96
4
68
İstanbul
ya kızlar sinirden patlıcak gibiyim 3 ay geçti hala adet olamadım geçendeo3 kere doktora gittim devlet hastanesi doktorları tam bi rezalet ultrason için 1 hafta sonra ya randevu verdiler bense çatlıyorum yani pko dedi doktor ama ultrasonda görmeden inanmıcam ve şuanda o kadar morelim bozukki olömadıqım için rezene çayı çörekotu yaqı bal herşeyyy içtim gene tık yok içimden bütün ilaçları içip ölmek gelio ya bu nası kadınlık ya aqlıyasım gelio

canım hayıt tohumu ve aslan pençesi kürü kullandınmı ben de de adet düzensizliği var kendi kafasına göre free takılıyo canı isterse geliyor istemezse gelmiyo ve ben bu kürü uyguladım ve haftasına regl oldum

slm cnm saqol cevapladıqın için tohumunumu suyunumu bide onun kürünü bilmiyorum anlatırmısın rica edersem bide doktor düzensizliqin için bişi dedimi

devlet hastanelerinden fayda bulamıyorsan bence bi özel hastaneye git en iyisi dr kontrolu altında ilaç kullanımı veya baska birşey kür mür felan bence çok sacma şeyler....

canım korkma hemen bende pkoluyum keşke bi özel hastaneye gıtseydin.
bende ilaçla adet görüyorum tarlusal diye bir söktürücü ilaç 10 gunluk zaten bitiminde adet oluyosun daha sonra kist varsa muhtemelenkı var sana d.kontrol hapları vericek adet düzene sokması ve kistlerin yumurtalıklardan arınması için.
bu arada soğan kürü yapabılırsın ben deneyemedım mıdeme guvenemıyorum çünkü.
ama beklemeden doktora gıtmenı tavsıye ederım yoksa benım gıbı çokk beklersın canım sakın o hatayı yapma

pko nedr kızlar..bnde adet olamıyorum

bana da doktor tarlusal verdi bitirdim beni oqün ultrasona yolladı gittim pko yokmuş gayet iyi bide ben o ilacı 10 gün deil sabah akşam aldım 6 gün gitti doktor sadece sıkıntı ve strese baqlı oldıuqunu söledi bekliorum olmassam tekrar pzts gel dedi bakalım ya çok sıkıntılı bi dönem dahada olmassa özele gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…