ya kızlar sinirden patlıcak gibiyim 3 ay geçti hala adet olamadım geçendeo3 kere doktora gittim devlet hastanesi doktorları tam bi rezalet ultrason için 1 hafta sonra ya randevu verdiler bense çatlıyorum yani pko dedi doktor ama ultrasonda görmeden inanmıcam ve şuanda o kadar morelim bozukki olömadıqım için rezene çayı çörekotu yaqı bal herşeyyy içtim gene tık yok içimden bütün ilaçları içip ölmek gelio ya bu nası kadınlık ya aqlıyasım gelio
canım hayıt tohumu ve aslan pençesi kürü kullandınmı ben de de adet düzensizliği var kendi kafasına göre free takılıyo canı isterse geliyor istemezse gelmiyo ve ben bu kürü uyguladım ve haftasına regl oldum
canım korkma hemen bende pkoluyum keşke bi özel hastaneye gıtseydin.
bende ilaçla adet görüyorum tarlusal diye bir söktürücü ilaç 10 gunluk zaten bitiminde adet oluyosun daha sonra kist varsa muhtemelenkı var sana d.kontrol hapları vericek adet düzene sokması ve kistlerin yumurtalıklardan arınması için.
bu arada soğan kürü yapabılırsın ben deneyemedım mıdeme guvenemıyorum çünkü.
ama beklemeden doktora gıtmenı tavsıye ederım yoksa benım gıbı çokk beklersın canım sakın o hatayı yapma
canım korkma hemen bende pkoluyum keşke bi özel hastaneye gıtseydin.
bende ilaçla adet görüyorum tarlusal diye bir söktürücü ilaç 10 gunluk zaten bitiminde adet oluyosun daha sonra kist varsa muhtemelenkı var sana d.kontrol hapları vericek adet düzene sokması ve kistlerin yumurtalıklardan arınması için.
bu arada soğan kürü yapabılırsın ben deneyemedım mıdeme guvenemıyorum çünkü.
ama beklemeden doktora gıtmenı tavsıye ederım yoksa benım gıbı çokk beklersın canım sakın o hatayı yapma
pko nedr kızlar..bnde adet olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?