T tunaumut Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 3 0 36 Ankara 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #1 kızlar acil yardıma ihtiyacım var. makinemin içi nem ve küf kokuyor ne yapsam geçer ne olur bir bilen varsa yardın edin
kızlar acil yardıma ihtiyacım var. makinemin içi nem ve küf kokuyor ne yapsam geçer ne olur bir bilen varsa yardın edin
narsisus Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 547 0 96 Tokat 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #2 canım senin için netten bir araştırma yaptım makinenin deterjan bölümüne deterjanla karıştırılmış karbonat koymayı öneriyolar nem kokusuna karşı
canım senin için netten bir araştırma yaptım makinenin deterjan bölümüne deterjanla karıştırılmış karbonat koymayı öneriyolar nem kokusuna karşı
T tunaumut Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 3 0 36 Ankara 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #3 sağol canım bende şimdi servisten bilgi aldım 90 derecede yıkayın dedi ikisini birlikte yapmayı deniycem. bu arda aranıza dün katıldım
sağol canım bende şimdi servisten bilgi aldım 90 derecede yıkayın dedi ikisini birlikte yapmayı deniycem. bu arda aranıza dün katıldım
narsisus Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 547 0 96 Tokat 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #4 hoşgeldin
moonna Guru Pro Üye 29 Nisan 2010 3.710 3.289 373 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tunaumut #5 hoşgeldin canım.aslında makinede koku olmamalı normal şartlarda..ama karbonatı deneyebilirsin.birde makineni kullandıktan sonra kapağını açık bırak bir süre..belki işe yarar..
hoşgeldin canım.aslında makinede koku olmamalı normal şartlarda..ama karbonatı deneyebilirsin.birde makineni kullandıktan sonra kapağını açık bırak bir süre..belki işe yarar..