• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ımc ajans veya aypi ajans ne yapmalıyım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
merhaba bu benim küçüklük hayalim başvuru yaptım hemen haber geldi hiç giden varmı yardımcı olursanız sevinirim hangi ajans daha iyi

Ne yapmak istiyorsun? Oyunculuk, fotomodellik, hosteslik?

IMC Ajans iyidir, Maydaroom ile de görüşebilirsin.

oyunculuk çocukluğum dan beri hayalim ancak imc ajanstan para istediler birde Maydaroom a giriş yapamıyorum
Fotoğraf çekimleri için para isterler doğal... Yalnız oyunculuk hayalini gerçekleştirmenin yolu bu değil açıkça yazayım. Eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bir oyunculuk okuluna gidip eğitim almalısın aksi halde bu cast ajansları ile yapabileceğin tek şey figuranlık olur ki, gerçekten boşuna emeğini ve zamanını harcayıp ezilirsin. Zaten çoğu ajans anlaşma şartları arasında belli bir miktar ücretsiz işe gönderip ondan sonra para ödemeye başlayacaklarnı belirtir.

Eğer hayalinse lütfen eğitimini al, onlar sana doğru yolu gösterir.Sonrasında çok daha iyi cast ajansları ile görüşebilirsin ve figuranlık yapmak durumunda kalmazsın.

Fotoğraf çekimleri için para isterler doğal... Yalnız oyunculuk hayalini gerçekleştirmenin yolu bu değil açıkça yazayım. Eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsan bir oyunculuk okuluna gidip eğitim almalısın aksi halde bu cast ajansları ile yapabileceğin tek şey figuranlık olur ki, gerçekten boşuna emeğini ve zamanını harcayıp ezilirsin. Zaten çoğu ajans anlaşma şartları arasında belli bir miktar ücretsiz işe gönderip ondan sonra para ödemeye başlayacaklarnı belirtir.

Eğer hayalinse lütfen eğitimini al, onlar sana doğru yolu gösterir.Sonrasında çok daha iyi cast ajansları ile görüşebilirsin ve figuranlık yapmak durumunda kalmazsın.
haklısınız ancak bu okullar paralımı nasıl gidilir hiç bir fikrim yok

haklısınız ancak bu okullar paralımı nasıl gidilir hiç bir fikrim yok
Maalesef paralıdır ama yaşadığınız şehirde ki okulları bir araştırın. Eğer gerçekten ben bu işe gönül verdim ve gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız önce yatırım yapıp sonra meyvelerini toplayın derim. Tabii yeteneğiniz var mı, kamera karşısında nasıl görünüyorsunuz, hangi açıdan daha iyi görünüyorsunuz, sesinizi, vucudunuzu nasıl kullanacaksınız bunların hepsini size öğretecekler.

Maalesef paralıdır ama yaşadığınız şehirde ki okulları bir araştırın. Eğer gerçekten ben bu işe gönül verdim ve gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız önce yatırım yapıp sonra meyvelerini toplayın derim. Tabii yeteneğiniz var mı, kamera karşısında nasıl görünüyorsunuz, hangi açıdan daha iyi görünüyorsunuz, sesinizi, vucudunuzu nasıl kullanacaksınız bunların hepsini size öğretecekler.
bizim şehirde oyunculuk okulu yok parasını bulsam bile başka şehir falan malesef bilmiyorum ya offf

uşak burdan pekde birşey olmuyor açıkcası

Sen araştırmasını bilmiyorsan bir şey olmaz tabii :KK48: Şaka şaka...

Uşak Halk Eğitim Merkezi DRAMA KURSU

Google'da yazınca karşına zaten çıkacak sayfaları. Halk eğitim merkezi ile iletişime geç. Muhtemelen ücret ya çok cuzi olur ya da hiç almazlar... Başlangıç olarak ufak bir altyapı oluşturmak için uygun. Diksiyon, duruş, iletişim eğitimleri verecekler... Sonrasına bakarsın. Bol şanslar...

Edit:
UKM Uşak Kültür Sanat ve Müzik Eğitim Merkezi

burayı da araştır...

osmanyağmurdereli sanat akademisini tavsiye ederim eğitim verdikleri kişileri kendileri yapım firmalarıyla anlaşmalı olduklarından direk yönlendiriyorlarmış

:KK70::KK70::KK70:
Hayaller hayatlar..

Daha kurs paran yok kusura bakma da geçenlerde de amerika'ya gidiyodun değil mi? Ama ajansın fotoğraf parasını veremiyosun? Komik bi konu olmuş yine yine yine. Ee yaşta 18 olunca naparsın?

Parasız olmuyo be canım. Ekrana çıkmak kolay mı? Bir saçını boyayacaksın bir dişini yaptıracaksın bir cilt bakımı falan bunlar en basitleri daha. Oooo..

herkeste aynı hayaller ama ne olacağını söyleyim. ajansla anlaşıyorsun, sabahtan akşama kadar sette seni bekletiyorlar, bütün zamanını çalıyorlar ve 5 saniye ekranda figuran olarak görünüyorsun. hatta çoğu zaman görünmüyorsun bile. tecrübeyle sabittir.

Ajanslar gercekten de gidilecek bisey degil (bana gore)....
Tiyatro drama egitimi al orada ki insanlar sende isik varsa gorur degerlendirir zaten..

herkeste aynı hayaller ama ne olacağını söyleyim. ajansla anlaşıyorsun, sabahtan akşama kadar sette seni bekletiyorlar, bütün zamanını çalıyorlar ve 5 saniye ekranda figuran olarak görünüyorsun. hatta çoğu zaman görünmüyorsun bile. tecrübeyle sabittir.
emek vermediğin hangi işte kazançlı oluyorsunki çok şanslı olmayı bekliyorsan hayattan piyango alıp her seferinde para kazanmayı denemelisin:) eğer kişi best modeldn yada miss Turkeyden çıkmadıysa mecbur bi ajansa kaydolup deneyim kazanmak zorunda tabi bu işi gerçekten istiyorsa:)

Eğitim almadan gerçek bir oyuncu olunamaz ne yazık ki. Bu sizin için gerçekten bir tutkuysa, tiyatro eğitimi alın. Hatta konservatuar derim. Ajanslarla ancak berbat dizilerde, asla hatırlanmayacak bir oyuncu olursunuz.

Yanlis anlama ama ajanslar her basvurana tipine ozelliklerine bakmaksizin donus yapip fotograf cekimine cagirirlar. Karsiliginda 50-100 tl arasi bir ucret alip artik ajansimizdansin deyip sana bir de sozlesme imzalatirlar. Seni cagiracaklari isler de 8-10 saat bekleyip 5 saniye gorunecegin figuranliklar olur onda da kazanacagin ucret 60 tl yi geçmez. Bunlar genc hevesli ve bu isleri kolay zanneden gencleri kullanma yontemidir. Bu işin şartı eger oyuncu olmak istiyorum diyorsan iyi bir yerde egitim almaktir onlar zaten seni begenirlerse gerekli kisilerle tanistirirlar. Ha bir de işin şans yönü var. Ajansa kaydolmakla varabilecegin nokta ancak figuranlik olur...

Kızlar bende bu ajansa gittim ve çok memnun kaldım.
Ödemeyi çekimlerden sonra hemen yaptılar buraya başvurmanızı öneririm.
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X