- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.936
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Haberi okuduğum sürece sinirliydim.
Sonra gördüğüm fotoğraf karesi..
burunda bir sızı..
nefreti bile bastıran duyguymuşsun hasret.
O güzelim yüzü görmek.. Birkaç kadraj ardından da olsa kutlu bir duygu.
Bakıp da göremeyenleri gördükçe anladım.
Atamızın fotoğrafını görünce gözlerim doldu nasıl da özlemişim..
Herkes bizi sadece tek bir konuda kıskandı o da Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olduğumuz için. Ben onu sevmeyen insanların ya Fetö’nün eğitim kurumlarında ya da Apo hayranlığıyla büyüdüğünü düşünüyorum. İmamoğlu da uzun süredir gördüğüm en güzel kalpli siyaset adamı, adam kazandı kimseyi rencide etmedi o kadar suçladıkları halde, çaldılar deyip ikinci kez seçime gittikleri halde. Atamın resmini kaldıranlar gülerken kendi tabloyu makamına elleriyle astı.
Hepimiz çok özledik özlemle arıyoruz hala.
Düşündükleri gibi olmadı,kazanırız yiner dediler ters tepti herşey.
Çünkü haksızlık yaptılar. Halkı göz göre göre salak yerine koydular. Bu ülkenin iki tane büyük problemi varken her şeyi bırakıp İmamoğlu’yla uğraştılar. İmamoğlu kazandıysa tatlı diliyle kazandı, dürüstlüğüyle kazandı, halkla her gün birlikte olarak kazandı. İnsanlar ekonomik kriz diyor damat çıkıyor çokomelli bakın burası çok çokomelli diyor. İnsanlar Suriyeli istemiyoruz vatanımızda diyor, bizim Askerimiz şehit oluyor vatan toprağından uzakta bunlar nargile içiyor sahillerde. Süleyman Soylu çıkıyor 15 Temmuz da bizi Suriyeliler kurtardı diyor. Bu saygısızlık bu ayıp. İnsanlar salak değil.
Tatlı diliyle sevdirdi kendisini bizlere,şayet agtresif olsaydı bu kadarsevilmezdi tepki toplardı halktan.
Çokomelli lafı zaten çok komik,birde o olmayan tünelin ışığı bir tek bizemi gözükmedi acaba.
Çok şeyler varda aslında neler yazdık buradada kaale bile alınmadı .
İçinizi ferah tutun artık her şey çok güzel olacak.
Ataturk mukemmelligin tanimi dunyaya onun gibi bir lider gelmemistir cok baska durusu bakislari zekasi kiskanilacak oyle cok yani var ki haklilar
Bu fotograftan sert bakis anlami cikarabilecek kadar ne yasadin sen ya
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDU..ATAMMM RAHAT UYU BUNDAN SONRA..SIZLAYAN KEMIKLERIN HUZURA ERSIN..SENI ÇOKKK SEVIYORUM..SENI UNUTMUYOR UNUTTURMUYORUZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?