İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dudaklari hep kalinmis hatunun şakkıdı

Son düzenleme:
IMG]http://i391.photobucket.com/albums/oo360/mauriciosant/angelina_jolie_gf.jpg[/IMG]

Yıl 2000,kardesiyle arasında ensest ilişki oldugu konusuldugu dönemler ve üstüne tuz biber eken foto çalışması

Çok güzel kadın gerçekten.Ne yalan söyleyim onunla bir gece geçirmek isterdim.:sm_cool:

Keşke erkek olsaydım dedirtiyor insana.Biseksüel olduğunu duydum doğrumudur bilmiyorum?

Bazen düşünüyorum böyle güzel bir kadınla bir gece geçirmek neye benziyor acaba?

Ne bileyim öyle bir şansım olsaydı denerdim sanırım.

Alın size itiraf...

Aslında söylerken dile kolay geliyorda asıl kararını bence yüzyüzeyken verirdin

Heeee anladımm....

Erirr biterdim herhalde.Yada heyacandan 32 yaşında kalp krizi geçirirdim sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında oyle olmuyor biliyormusun,ben kucukken derdimki yurtdısına cıkayım Tom Cruise göreyim,herhalde bundan mutlu olamam , ölürüm biterim derdim..Gördüm , baktım ,hayal kırıklıgına ugradım :)))))) yani gözunde cok fazla buyutunce bence mutlaka hayalkırıklıgına ugruyorsun.

Olabilir haklı olabilirsin.Ama ne bileyim önceden dediğim gibi, bana sorsalar angelina ile bir geceyi başbaşa geçirmek istermesin diye sorsalar.Tereddütsüz evet derim.Eminim bundan.

Aramızda kalsın ama bilmiyorumkismile sonra forumda ismimiz çıkar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…