İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben giysem iğrenç olurum bu kıyafeti ama güzele ne yakışmaz dimi ya!!!

Aneglina "safi guzelligi" ile guzel degil ki...Angelina tarifsiz kalıpsız orjinal sıradısı..bu yuzden guzel..yoksa guzel yuzlu kadın cok..guzel vucutlu kadın cok..hem guzel yuzlu hem guzel vucutlu kadında cok..ama dunya Angelinayı konusuyor :)))) Cunku o "farklı"...

pati canım zeta jonesun reklam panolarını ekledım..dehset cıkmıss

hoş kadın

emegıne saglık dalıah

ama sankı yaslanmış yhau daha guzeldı bır aralar nedense bu kadını hep yuva yıkan ve bunun vıcdanı azabını ıyılıklerle kapatmaya calışan bırı olarak dusunurum
:tomato:

ama Bradden önce başlamıstı tum bu yardımlara,evlat edınmeye..
Ama adamda da kabahat yokmu..evli oldugunun bilincinde degilmiymiş..karısını gercekten seven , ona gercekten baglı bir adam olsaydı eğer en kotu ıhtımalle 1-2 sene beraber yaşar yine geri dönerdi yada dönmeye calısırdı karısına..ama baksana 2 cocuk daha istiyorlarmıs :)))))

Buarada rica ederim canım,kaliteli bir foto şov sunmaya calısıyorum elimden geldigince :)))

evet yaşlandı..yani inanılmaz kırıstı yuzu..

Brad ve Angieden değişik pozlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
poz veremeden cekılmısler kaydirigubbakcemile3

ben de Demet Şeneri çok benzetiyorum ... estetiklerini belki Angelinaya benzemek uğruna yaptırmıştır ama ikisi de çok güzell...

demet şenerde bu yüz nerde...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…