İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşeyin başı sağlık derler ya, önemini bir kez daha anladım.Umarım eski sağlığına kavuşur .

Hepatit-C yüzünden karaciğerinin iflas ettiği söylenen Angelina Jolie 'nin, dünyaca ünlü cerrah Prof. Dr. Yaman Tokat île Ankara'da otelde gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Organ nakli konusunda İstanbul 'da özel bir hastanede çalışan Prof. Dr. Yaman Tokat araya devlet büyükleri girince Angelina Jolie ile görüşmek için Ankara'ya gitti.

Angelina Jolie, Prof. Dr. Yaman Tokat'a, "Karaciğer nakli yaptırmazsam öleceğimi söylüyorlar. Nasıl kurtulurum?" diye sordu.

Raporlara bakan Prof. Dr. Yaman Tokat da "Nakil şart" yanıtını verdi. Angelina Jolie, Brad Pitt ile yaşıyor ve 6 çocukları var. (Posta)

Son düzenleme:
Allah şifa versin.Ama kısa süre içinde Türkiye'de nakil için bi organ bulursa hiç şaşmam !

Son düzenleme:
Türkler tedavi icin Amerika ya gider, Amerikalilar Türkiye ye gelir.. hey allahmm.
Alah kisa zamanda sifasini versin, butun hastalarin tabi

Haber yalanlanmış,hastalık gibi birşey sözkonusu değilmiş.

Eski popülerliği kalmadı sanki :/

tumblr_lxw732YsBb1qz9qooo1_1280.jpg

Gerçekten biraz benziyor sanki :)

[video=youtube;puSvnwdYlp4]http://www.youtube.com/watch?v=puSvnwdYlp4[/video]

Gia filmini çevirdiği günlerde gerçekten çok güzelmiş. bu dönemini çok beğenirim ben

angelinajoliegiapromo01.jpg

2655011.jpg

tumblrmbx570ltum1qzoaqi.jpg

tumblrmbv5uevmr91qzoaqi.jpg

angelinajoliephotosbywe.jpg
tumblrltyr07muvs1qzoaqi.jpg

367421228356904788f4z.jpg
15365437.jpg
giamoviestill15.jpg

Gençliği Marilyn Monroe,Elizabeth Taylor ,Türkan Şoray gibi ikon olacak güzellikte bir kadındı.

çoğu yabancı aktris gençliğinde vaoovv dedirtecek kadar güzelken yaşlandığında vıyyy edirtecek kadar çökmüş oluyor. sanırım sigara ve alkolun olumsuz etkileri...jolie,kidman da bunların içinde

bence her daim çok güzel bir kadın.

çok farklı bir aurası var

ömrümde gördüğüm en en en güzel kadınlardan biri.

BRAD PİTT’İN KARISI HAKKINDAKİ KONUŞMASI:

Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altına torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm… Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır.

Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir.

qnrr2.jpg

megan fox daha zarif geliyor bana

Back