İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fıkır beyan edemezmıyım ? seven sevsın ben sevmıyorum dedım hemde sevılenlerın forumunda :)))

ben de hic sevmem bu kadini...
lezbiyen sey ne olcakkkk...
hic bir seyini sevmiyorummm...
brad bitt'e de sadece aciyorum kendini yakti gerizekali şakkıdı

fıkır beyan edemezmıyım ? seven sevsın ben sevmıyorum dedım hemde sevılenlerın forumunda :)))

ben de hic sevmem bu kadini...
lezbiyen sey ne olcakkkk...
hic bir seyini sevmiyorummm...
brad bitt'e de sadece aciyorum kendini yakti gerizekali şakkıdı

Hayır bu forumda ,bu fikrini beyan edemezsin,konuya aykırı.Bak konu sahibesi ne demiş.

Başka konu açın,orda fikir beyan edin.Burda sadece "begenenler" var.

Bu kadar güzel olmayı yasaklamalılar....

Renee'nin Angelina ile hicbir filmde rol almamasının sebebi bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cok guzel yaaaa pff asmis hele su leopard print ve super makyaj ile duble olmus :S

Yok yok ben bunu haftalar once koymustum,ilk zamanları bunlar.maalesef yakalayan iyi yakalamıs canım

Dunyanın en guzel kadını oldugunun bir ispatı daha :))

Ay nasıl kıskanıyorlar kadını,fesatlıklarından kuduruyorlar :)))))))))))

Eh gunes balcıkla sıvanmıyor tabi :)))

Son düzenleme:
Dunyanın en guzel kadını oldugunun bir ispatı daha :))

Ay nasıl kıskanıyorlar kadını,fesatlıklarından kuduruyorlar :)))))))))))

Eh gunes balcıkla sıvanmıyor tabi :)))

ama kıskanılcak kadar güzell zemuszemus

kesinlikle çok beğeniyorum dünyadaki en güzel kadınlardan biri bu şüphesiz bi gerçek zaten=)

Eskiden çok güzeldi,zaman çoğu kişiye aynı etkiyi yapıyor..(istisnalar var tabiki)Şimdi normal güzellikte çocuklarının anası ama işini eniyi şekilde yapmayı hala sürdürebilen bir hatun gözümde,ama maalesef eski güzelliği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…