İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu iddialar dogru degildir umarım..aman Yarabbim..

Son düzenleme:
Bende filmi merak ediyorum,ama buraya Eylül'de gelicek Bu arada şu Jennifer Aniston'ada uyuz oluyorum.Çok gereksiz bi insan.Zamanında Brad ile nasıl takılmış anlamıyorum hayır bari biraz güzel olsa içim yanmıyıcak yemin ederim.Yüz yok vücut yok tövbee tövbee

Ben şu Angelina'nın hiçbir filmini izlemedim. sempatiksalakcinni
Hiç ilgimi çekmiyor. sempatiksalakcinni
Sadece bir kere okulda Beowulf'da görmüştüm, kısacık bir sahneydi zaten.

Angelina Jolie has a new tattoo -- and she doesn't want to talk about it. But, that hasn't stopped from sleuths from trying to decipher the words inked on her inner thigh -- that are barely visible in a new Vanity Fair pictorial. The best answer anyone's come up with? Her thigh says: "Whiskey Bravo."

Does Angelina Jolie's thigh tat read "Whiskey Bravo?" (Jezebel)
Say what? Well, here's the logic, according to Jezebel: "Brad's real name is William Bradley Pitt. According to the alphabet the military use: William Bradley = Whiskey Bravo."

Hm. It's hard to say if that's right, but why not? All she's said on the matter is: "Ohh, it's for Brad. It is something for Brad," she said (via Us magazine).

Buyur? sempatiksalakcinni

Bu dovem hakkında konusmak ıstememıs Angelina,tek soyledıgı Brad Pitt icin olduguymus.
Vanity Fair fotolarında gorunen yazı "Whiskey Bravo"

Bunu kendı kafalarında manalandırmaya calısmıslar ve sonunda su kanıya varmıslar.Bradin tam adı William Bradley Pitt,askeri terimlerde William Bradleyi Whiskey Bravoya baglamıslar.

Ve Angelinanın skandal yaratan biyografisinden hemen sonra ortaya çıkan skandal görüntüleri...Agzındaki sigaranın sadece sigaradan ibaret olmadıgıda konusuluyor..Bu fotoların ciftin arasını acacagı soylenıyor..ben sanmıyorum,Brad bence kiminle birlikte oldugu en başından beri biliyordu.

Bir ajanı canlandırdığı yeni filmi 'Salt'ın galasından hemen önce, Angelina Jolie ve sevgilisi Brad Pitt tüm yüzlerini bakımdan geçirmiş ve birçok estetik ameliyat yaptırmışlar!

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, çocukları ve dünya sorunlarıyla uğraşmaktan fiziksel görüntülerine zaman ayırmıyorlarmış gibi görünseler de; mükemmel görünmek için inanılmaz bir servet ve zaman harcıyorlar.

BIÇAK ALTINA YATTILAR
In Touch dergisi, Temmuz ayında Jolie'nin son filmi 'Salt'ın galasına katılan ikilinin birkaç ayki hallerinden çok farklı olduklarını yazdı. Gazeteye konuşan çifte yakın isimler, "Cilt bakımları için ciddi rakamlar harcıyorlar. Ancak bu bile yıllar geçtikçe yeterli gelmiyor. Onlar da sık sık estetik ameliyat yaptırıyor" diye konuşuyor. 35 yaşındaki Jolie'nin ve 46 yaşındaki Pitt'in gala öncesi bıçak altına yattığını yazan dergi, Pitt'in bazı operasyonları gizlemek için uzun süre sakallı dolaştığını da iddia etti.

BRAD PITT
Saçlarını boyattı
Göz çevresine botoks yaptırdı
Dudak çevresine kolajen enjekte ettirdi
Sakallarını kestirdi
Elmacık kemikleri çevresine yağ enjekte edildi
Lıposuctıon yaptırdı

ANGELINA JOLIE
Saçlarını boyattı
Alnına botoks yaptırdı
Göz çevresine botoks
Dudak çevresine kolajen enjekte ettirdi
Tüm yüz bölgesine havyarlı bakım yaptırdı

bunların guzel olmak ıcın yaptıklarını kım yapsa dunya guzelı olur ..
ayrıca ben begenmıyorum ıtıcı gelıyor kocaman dudaklar uzun bır yuz portlek gozlerı hele bacakları cok kotu bır resım vardı orda dogal halını cekmısler berbat ...

sokakta bundan bın kat daha gusel dogal olan kızlarımız mevcut

Zaten forum begenenler için,sizi başka yere alalım kaydirigubbakcemile3

Valla cok uzgunum ama bazıları istedikleri yerlerine istediklerini yaptırsınlar çirkin çirkindir....1.50 lik boydaki koca popolu emme basma tulumba kadın hangi estetigi olsa yine emme basma tulumbadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…