İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rusya-Salt basın toplantısı foto çekimi..

ya saç ya makyaj bilemiyorum beni iten birsey var bu imajda

kirmizi ruj yasli gösterdi bu resimlerde. bende pek begenmedim bu halini. dogal hali daha cok yakisiyor

canım bence saç modeli , göz çevresindeki kırışıklıklar ve cildinin mat gözükmemesi
cildinin yağlı göründüğü fot.ları sevmedim ama genede feci güzel kadın:asigim:

sac rengide fazla küllü bence,yeşil duruyor kızlar.Onunda etkisi var bence

evet saç rengide çok güzel değil ama model çok kötü :/ salt için mi kestirmişti
ben kıyafetide hiç begenmedim kızlar saat ve ayakkabılar hariç

evet kıyafet secımıde berbat..
saltta sacları ılk baslarda sarı,sonrasında siyah..sanırım bu tamamen kendi secımı bı renk :))))

evet kıyafet secımıde berbat..
saltta sacları ılk baslarda sarı,sonrasında siyah..sanırım bu tamamen kendi secımı bı renk :))))

trailerinden biliyorum cnm renk degişimlerini opuyorumnanaktanmodellini demiştim aslında sanki orada da öyleydi kesimi

o kadar kotu gelmıs ki renk gozume ben hala renkte takılmısım Livcim :)))))

Oturup 2 yağlı pide yemiş, o pidenin yağları suratına bulaşmış gibi nasıl yağlı vıcık vıcık bir görüntü...
Olmamış diyor ve 2 puan veriyoruz.

ay benımde yuzum bu kadar yaglı kızlarrrrr maalesef,çantamda matlaştırıcı pudra olmadan gezemıyorum

primer falanda işe yaramıor livcim,ilerde avantaj olacak ama su anda cok zor ugrasması

evet donutum helede yazın sıcaklarda ugrasması cok daha zor :sinifsinif: keşke içten kurutma yolları olsa
:sm_confused:

Herkesi iten makyaj beni cezbetti.
Müthiş görünüyor, bayıldım benn. :asigim:

göz çevresinde kırışıkları var...anlamıyorum bu hatunlar o kadar da bakarlar kendilerine onlarda da oluyorsa bu kırışık biz napıcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…