İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soylemeyı unutmusum,bu elbise ile o ayakkabılar hıc olmamıs..Ustu Hollywood Pavyonundan çıkma gibi altıda Hollywood Evlat Edinme Merkezinden :)))

Angelina Jolie ve Brad Pitt, "Salt" filminin Hollywood'daki Grauman's Chinese Theatre'da yapılan prömiyerinde yeniden ortaya çıktılar.

Öte yandan her adımı olay olan, her yaptığı tartışılan Angelina Jolie, Vanity Fair dergisine konuştu.

'Mr&Mrs Smith' filminin setinde, Brad Pitt ile başlayan ilişkisini beş yıldır aynı heyecanla sürdüren Angelina Jolie, Vanity Fair dergisine son derece samimi bir röportaj verdi

İşte güzel yıldızın ağzından, hayatıyla ilgili detaylar:

ÇOCUKLARLA UYUYORUZ

Brad ve ben, kral boyunun yaklaşık iki katı büyüklükte bir yatağa sahibiz. Ama o yatakta, kendi kendimize keyif yapmaya pek vaktimiz kalmıyor. Çocuklar, akşam teker teker uyumak için yanımıza geliyor. Yakında sadece ailece uyumak için dev bir oda yaptıracağız! Her boş vaktimizi, hep beraber geçiriyoruz, bu çok güzel....

BEN DE KORKUYORUM

Hızlı karar verip, uygularım ama birçok insanın eleştirdiği gibi ben de bazen bu kadar çok çocuğumuz olduğu için korkuyorum. Onların bireysel özelliklerini fark edememekten, onları doğru bir şekilde yetiştirememekten endişe ediyorum. Sürekli seyahat ediyoruz, çocukların iyi eğitim alabilmeleri için, iki özel hoca hep bizimle... Çocuklarımız, çok değerli.

HER HALİYLE SEVİYORUM

Brad'in şu an sakallı ve salaş hali çok eleştiriliyor. Ama ben onun her halini seviyorum. Bana çirkin ve itici gelmesinin imkanı yok. Brad, tam geleneksel bir erkek. Heykel yapmasına ve mimarlıkla uğraşmasına bayılıyorum.

İKİMİZ DE İŞİ BIRAKACAĞIZ

Bir kaç sene daha Brad ve ben bu işi sürdüreceğiz. Tek hayalim, çocuklarımın doğduğu yerlere gitmek ve onların kültürlerini öğrenmek. Ama emeklilik öncesi Brad ile son bir filmde daha birlikte yer alacağız!

BİZ BRAD İLE ZATEN EVLİYİZ"

Angelina Jolie, çocukların Brad ile kendisini çok sıkı bir şekilde birbirlerine bağladığını söyleyip, "Biz zaten evli gibiyiz" diye konuştu.

Bende cok begenıyorum ama maalesef katılmıyorum 25 yasında gibi tabirine :))) Yeni yaptırdıgı botoxtan once 40 gibiydi..

=)=) baya dikkatlisin sen cnmmm ben o kadar incelememeişim galiba o fotoyuda ilk kez gördüm =)

olsun yaa kırışıklıklarıylada güzel ..

millet 1. çocuktan sonra yamuluyoo =)

yok onada katılamıorum Heidi Klum 4 cocuktan sonra yıne sahane :)))))
cabuk yaşlandı kabul etmeliyiz bence :)

biizzm ünlülergenelde sürüp sürüştürüp takıp takıstırıp abartıolar . ama bu kadın sade bu yönünü seviorum sade ve güzel yrıca ona siyah cok yakısıo ama birz kilo alsın ya o bacaklar nasıl öle lmaz:

yok canım degıl orjınal sacı,orjinal sacmı kalır bu yaşa.Koyu kumral bu saç,araya acık kumral golgeler var

Ben hiç beğenmedim bu fotoyu. :s
Ajda Pekkan gibi görünüyor.

su fotosuna hayranım,sahanee.2010 a ait
bende avatar resimi görünce bayılmıştım gerçekten mükemmel:asigim: çok masum çıkmış
yok canım degıl orjınal sacı,orjinal sacmı kalır bu yaşa.Koyu kumral bu saç,araya acık kumral golgeler var

haklısın canım bu yaşta orjinal saç mı kalır bilmiyorumkismile ama inanılmaz naturel duruyor

ajda , angelinanın trafik kazası gecırıp mutasyon gecırmiş haline bile benzese sukreder dıye dusunuyorum :))) bence hıc benzemıor :))

Ajda Tryamour'un bu yorumunu görüp okusa çok sevinir ve bir şarkısında onun ismini söylerdi heralde.Ayrıca Ajda Pekkan dünyanın en gergin insanıdır sanırım :)

Zevk meselesi. Bence Angelina'nın en kötü fotoğrafı. Benim fikrim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…