Kontakt Lens imaj için renkli lens üzerine gözlük deneyeniniz var mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
merhaba arkadaşlar..biraz ufak oynamalarla tarz değişikliğine ihtiyacım var..yeni şeyler keşfedip denemek istiyorum..aşırı sade olmaktan çok sıkıldım...

biyerlerde gözüme çarpmıştı gözleri numaralı olmamasına rağmen renkli lensin üzerine imaj olsun diye gözlük takanlara rastlamıştım da size de sorayım dedim..benim de evde numarasıza yakın sol göz (-0,25) ve kemik çerçevesiz bir gözlüğüm var...lensin üzerine denedim ancak pek fikir sahibi olamadım...
ama bi faydasını gördüm gözümün altındaki derin çökmelerin belli olduğu kısma gözlük denk geldiği için onları çok güzel kamufle etti..onun dışında bi artı eksi kattı mı bilemiyorum akşamüstü denemiştim..

siz hiç böyle birşeyi denediniz mi ? yada böyle yapan bir insanı yakından gördünüz mü ?
daha ziyade sormak istediğim gözlük lensin lens olduğunu daha çok belli eder mi ? dokusundaki damarları ortaya çıkarır mı ?
sizce nasıl görünüyor bu fikri dışarı çıkarken uygulamalı mıyım ? :kk77:

Son düzenleme:
dene canım niye denemeyesin ki sıkıldıysan :KK24: ben dışarıda görüyorum özellikle rayban wayfarer şeffaf camlı gözlükler takıyolar bayılıyorum:KK69: senin gözlüğünün şekline de bağlı tabi yüz tipine yakıştığına inanıyosan kamufle de ediyomuş işte ne güzel. tak doya doya.:KK61:

dene canım niye denemeyesin ki sıkıldıysan :KK24: ben dışarıda görüyorum özellikle rayban wayfarer şeffaf camlı gözlükler takıyolar bayılıyorum:KK69: senin gözlüğünün şekline de bağlı tabi yüz tipine yakıştığına inanıyosan kamufle de ediyomuş işte ne güzel. tak doya doya.:KK61:

cesaretlendirdiğin için teşekkür ederim canım :KK69:
bendeki gözlükler çerçevesiz ve dikdörtgen camlı...yani taktığın zaman ha var ha yok gibi..çok hafif birşey zaten...
ancak benim korkum..yani esas sormak istediğim şey..gözlük camının tekinde (-0,25 numara var)
gözlük camları arkasından (karşıdan) altında bir de renkli lens olduğu ortaya çıkar mı ?
gözlük camları lensin dokusunu damarlarını daha çok gösterip belli eder mi diye korkuyorum ?
yabancı bir imaj sitesinde renkli lens üstüne gözlük olayını önermemişler ancak ünlüler bazı filmlerde bunu yapıyorlar ve yakın çekimde de görüyoruz onları...kafam karışık :44::44:

yani lens üzerine gözlük takmışım gibi değil de..gözüm renkliymiş de üstünde gözlük varmış gibi görünmek istiyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..biraz ufak oynamalarla tarz değişikliğine ihtiyacım var..yeni şeyler keşfedip denemek istiyorum..aşırı sade olmaktan çok sıkıldım...

biyerlerde gözüme çarpmıştı gözleri numaralı olmamasına rağmen renkli lensin üzerine imaj olsun diye gözlük takanlara rastlamıştım da size de sorayım dedim..benim de evde numarasıza yakın sol göz (-0,25) ve kemik çerçevesiz bir gözlüğüm var...lensin üzerine denedim ancak pek fikir sahibi olamadım...
ama bi faydasını gördüm gözümün altındaki derin çökmelerin belli olduğu kısma gözlük denk geldiği için onları çok güzel kamufle etti..onun dışında bi artı eksi kattı mı bilemiyorum akşamüstü denemiştim..

siz hiç böyle birşeyi denediniz mi ? yada böyle yapan bir insanı yakından gördünüz mü ?
daha ziyade sormak istediğim gözlük lensin lens olduğunu daha çok belli eder mi ? dokusundaki damarları ortaya çıkarır mı ?

qüneşş bence yüz tıpıne uyqun bı qözlük secersen qüzel olur bıde kemık cerceveler bu sene moda süper olur. ben takıyorum bazen .sıyaa cercevelı takıyorum ,saclarım koyu olduqu ıcın :KK16: cok az sıyaa qöz kalemı kullanıyorum bırazda ruj süper oluyooo.

bu olayı bende merak ediyorum ama gözlük lens olduğunu daha belli eder gibi geliyor bana.

gözaltı çökmelerini uygun gözlükle kamufle edildiğndi ben ingilizce birkaç sitede okumuştum ve işe yarıyor lens konusuna gelirsek 0.25 numaranın cokta lens oldugunu belli edecek bir etkisi oldugunu sanmıyorum.Denedin mi merak ettim nasıl oldu?

X