iltihaptan bi hal oldum

hicretli bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
83
59
38
31
Merhaba..
Ben 1 bucuk yıllık evli 38 haftalik hamileyim.Cok şükür iyi giden bir evliliğim var.hamile kaldigindan beri iltihabım var.durmuyor.doktorum önce antibiyotik vajinal fitil ve şase verdi.bunları kullandım.gecer gibi oldu ama nafile sonra yine gittim antibiyotigi değiştirdi siger ilaclarin aynilarindan tekrar verdi.onlarda fayda etmedi.artık son zamanlarimdayim ve yine verdi ama bu sefer antibiyotik veremedi haliyle.Bol su tüketiyorum.Artık bu durumdan tükenmişliğin son raddesindeyim.nolur bildiğiniz birseyler varsa bi yardım edin.niye geçmiyor hicbirsekilde.

Doktorunuz en iyisini bilir. Simdi hamilesiniz,bitkisel cozum onermek yanlis olur,size ve bebege zarar verebilir. Kolay dogumlar dilerim

Al benden de o kadar. Tam kasım ayının başından beri idrar yolları iltihabı ile uğraşıyorum. Şimdi 26 haftalık hamileyim. Ama galiba doğuma kadar sürecek. Ama bu enfeksiyon erken doğum sebebi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Antibiyotik içtim fitil kullandım tek dozluk saseler çok su içiyorum ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Hatta en son doktora gittiğimde doktor kim yada taş döküyor olabilirmisin dedi. O kadar yüksekti değerler.
Ben iç camasirlarimi yüksek ısıda utuleyip giyiyorum. Bol su ici yorum. Onun dışında yapabilecek birşey yok. Kesin çözüm doğum yapmak.

Antibiyotikleri olması gerektiği gibi kullanıyor musunuz? Hiç aksatmadan zamanında almak ve en önemlisi sonuna kadar almak. Verilen bütün hapları bitirene kadar içiyor musunuz?

Back
X