How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

iltihapmı sütmü cevaplarsanız sevinirim

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
arkadaşlar kızım sağ gögsümü emiyor ama sol tarafa geçirdiğimde memeyi emmek istemiyor hata çığlık atarak ağlıyor bu uzun zamandır böyle bende sağıp veriyorum ama bugün merak ettim ve sol gögsümden sağdığım sütün tadına baktım sonrada sağ tarafa baktım sağ taraftaki tatlı sol taraftaki tuzlu bi tad vardı acaba kızım emmiyor diye bende tam sagamadıysam iltihap olmuş olabilirmi cevaplarsanız sevinirim

sanırım kimse bakmıcak zaten ne sorcam cevap alamıyorum yinede sağ olun allaha emanet olun:gitme:

güzelim bilemedim yani enterasan dicem ama anne sütünün tadını pek bilmiyorum bikere yanlışlıkla benimkinin tadına baktım tatlı gibiydi ama iltihap olsa sende sancı olur göğsünde kızarma falan olur diye düşünüyorum kadın doğumcunu arasa bi onlar bilir

iltihap oldumu sütün rengi irin gibi sapsarı oluyor birde göğsün kızarıp şişiyor sana öyle gelyiordur canım aynı sorunu bende yaşadım benim kızımda dönem dönem bir göğsümü emmiyordu ucuna arada şerbet gibi birşeyler sür onuda emsin

Back