Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba;
Bende de henüz başladı, aktif olmadığını öğrendim ama bir kaç test daha yapıldı ona göre bakılacak. İlaç verdiler şimdilik kortizon 1 hafta için. Kilo aldırmış mıydı sizde ilaçlar kullandığınız dönemde
selam aranızda romatoit hastası varmı ben bu rahatsızlıkla 5 senedir savasıyorum sehir degistirdikten ve stresten sonra ortaya cıktı gebelik düsündügüm icin yaklasık 1 senedir ilac kullanımını bıraktım ama agrı ve tutukluklar ara ara devam ediyor
Merhabalar bende bu hastalıkla savaşmaktayım bebek konusunu duyunca içim sızlıyor 2 yıldır kortizon kullanıyorum metotreksat iğne kullanıyorum kullanıyorum bir kaç hap daha ilaç içmekten psikolojim mahvoldu midem de cabası öyle zor ki çekmeyen bilemez.Annem yıllar önce romatizma rahatsızlığı için nöralterapi görmüştü edirne de şuan dr istanbula tasınms.Yurtdışında yasıyorum herseye rağmen herşeyi ortaya koyup tedaviye başlayacağım annemin romatizma çeşidi farklı idi o şifa buldu ama benim ki iltihaplı romatizma en zor olanı.
bunun belirtisi nasıl oluyo bana lisedeyken eklem romatizması başlangıcı ve kireçlenme teşhisi konmuştu uzun zamandır da sol dizimde ağrı oluyo bazen yürürken beni rahatsız ediyo ağrı oluşuyo ve çoğu zaman çömeldiğimde dizlerim kırılıyomuş gibi çatur çutur sesler geliyo
intihapli romatizma halk ağzında söylenileni romatoid artrid tıp dilindeki adıİltihalplı romatizma genel bir terim değil mi? Yani bunun bir türünü mü yaşıyorsunuz? Mesela Romataid artrid gibi?
sizin hastalık öykümüz nasıl n.¿kaç yıldır hastasınız?
Benim teşhisim çocukluğumda konuldu Benimkisi yüksek ateş ve halsizlikle başlamıştı. devamlı kullandığınız ilaçlanız var mı?
geçmiş olsun. yok sürekli kullandığım bi ilaç yok ara ara kas gevşetici ilaçlar kullanıyorum o kadar ama çömelirken filan dizlerimden hep kıtır kıtır sesler geliyo yürüyünce bacaklarımda ağrı filan oluyo ama idare ediyorum
sizin hastalık öykümüz nasıl n.¿kaç yıldır hastasınız?