Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastane acaba?Murat Turgay ankara
TeşekkürlerÖzeli var, ibni sina
Çok teşekkür ederim2 yıl önce çok ağır bir ankilozan spondilit atağı geçirdim ve bir hafta içinde yürüyemez hale geldim. Yurtdışında yaşıyorum apar topar İstanbul'a geldik ve arabadan beni tekerlekli sandalyeyle indirdiler. Çapa Tıp Fakültesi Romatoloji bölümü hocalarından Prof. Dr. Murat İnanç hocanın Şişli'de bulunan muayenesine gittim. Beni kısa sürede ayağa kaldırdı Allah razı olsun kendisinden, şu an hala raporlu olarak ilaç kullanıyorum ve sürekli tahlillerim için sık sık Çapa Tıp fakültesine gidiyorum. Kesinlikle romatizma için tavsiye edebileceğim çok iyi bir hocadır.
Rica ederim çok geçmiş olsun annenizeBu hastalık illet gibi ömür boyu geçmiyor malesef. Benim anne tarafındaki bütün kadınlarda var. İnşallah bir an önce siz de atlatırsınızÇok teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimRica ederim çok geçmiş olsun annenizeBu hastalık illet gibi ömür boyu geçmiyor malesef. Benim anne tarafındaki bütün kadınlarda var. İnşallah bir an önce siz de atlatırsınız
Bende bi atak yaşıyorum nasıl gidebilirim o doktora yardımcı olun lütfen2 yıl önce çok ağır bir ankilozan spondilit atağı geçirdim ve bir hafta içinde yürüyemez hale geldim. Yurtdışında yaşıyorum apar topar İstanbul'a geldik ve arabadan beni tekerlekli sandalyeyle indirdiler. Çapa Tıp Fakültesi Romatoloji bölümü hocalarından Prof. Dr. Murat İnanç hocanın Şişli'de bulunan muayenesine gittim. Beni kısa sürede ayağa kaldırdı Allah razı olsun kendisinden, şu an hala raporlu olarak ilaç kullanıyorum ve sürekli tahlillerim için sık sık Çapa Tıp fakültesine gidiyorum. Kesinlikle romatizma için tavsiye edebileceğim çok iyi bir hocadır.