Sivilceli Ciltler iltihapli akne yardim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Caramelim

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
1.352
34
kizlar benimde cene bölgemde iltihapli akneler cikiyor biri sönüyor digerleri cikiyor ve haftalarca öyle yara bere icinde geziyorum:KK25:2 sene evvel cildim bebek gibiydi tek tükde olsa sivilce cikardi kisa sürede gecerdi ama simdi öyle degil eregenlikde sivilce sorunu yasamazken simdi yasiyorum :KK59: bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimdici olurmusunuz.Birde bu sorundan tamamen kurtulup eskisi gibi güzel bir cilde sahip olabilirmiyim izleri kalirmi? :18:kapatici kullanmadan saglikli bir cildim olsun istiyorum:KK31:

canım öyle yoğunsa iltihaplıysa en doğrusu hemen doktora görünmen. en doğru yöntemi o söyleyecektir. böyle kendi kendine bişeyler yapıp daha kötü yapabilirsin. çünkü iltihapların deri altında dağılma özelliği var. cildini tamamen mahvedebilirsin düzelteyim derken. ergenlik dönemi de olmadığı için başka bir sebebi de olabilir. o yüzden sen bi dermatoloğa görün en yakın zamanda. geçmiş olsun tatlım:KK71:

profesyonel bir bakım ve lokal maskelerle düzelebilir bunun için bir uzmana başburabilirsin bu şekilde çok cildi tedavi ettik ama tabiki cildini görmeden bişey diyemem yinede bir uzmana gitmelisin

birde bence yuzunuzde akne bulgaris ler varsa üzerlerini kapatıcı föndetenle kapatmaya çalımayın daha çok azar

canım öyle yoğunsa iltihaplıysa en doğrusu hemen doktora görünmen. en doğru yöntemi o söyleyecektir. böyle kendi kendine bişeyler yapıp daha kötü yapabilirsin. çünkü iltihapların deri altında dağılma özelliği var. cildini tamamen mahvedebilirsin düzelteyim derken. ergenlik dönemi de olmadığı için başka bir sebebi de olabilir. o yüzden sen bi dermatoloğa görün en yakın zamanda. geçmiş olsun tatlım:KK71:

tsk ed ay insallah dagilmamistir:2: ama cenemin yan bölgesinde daha önce cikan yerlerde izleri kaldi :KK37:

profesyonel bir bakım ve lokal maskelerle düzelebilir bunun için bir uzmana başburabilirsin bu şekilde çok cildi tedavi ettik ama tabiki cildini görmeden bişey diyemem yinede bir uzmana gitmelisin
en sorunlu oldugu dönemde bitki derman kullanmistim ve gecirmisti tabi izleri kaldi :KK43: su son zamanlarda yine yogunlasti su an cenemin özelikle bir tarafi daha yogun ve aknelerim bi kac tane biri kuruyo digeri patlak veriyo diger bölgeleride kizarmis durumda her an ordanda akne olusabilcek durumda pütür pütür :KK59:fondöten baslamak ile büyük hata yaptim.artik clinique günlük kremini kullaniyorum ama cildim sagligina kavustugu an onu bile daha seyrek kullanmak istiyorum

ya aynen benimde ergenlik donemindede cok sivilceliydim ama roaccutan hapini kullandim cildim en fazla 6 ay puruzsuz kaldi. simdi yine hergun agrili sivilceyle uyaniyorum resmen konusunca sag yanagimdaki sivilce sizliyor, dayanamadim manyak gibi tam olusmamisken sIktim iyice berbat ettim suratimi off heryerim yara bere. hergun fondoten kapatici kullanmaktan bende biktim..

en iyi çözüm salisilik asid ve alkol karışımı kızlar sadece sorunlu bölgeye pamukla hafifçe sürün
en fazla bir hafta içinde geçiyorlar ama lekelrin geçmesi biraz daha uzun zaman istiyor
ama salisilik asid çok iyi cildiyeciler yazıyor eczane hazırlıyor

ya aynen benimde ergenlik donemindede cok sivilceliydim ama roaccutan hapini kullandim cildim en fazla 6 ay puruzsuz kaldi. simdi yine hergun agrili sivilceyle uyaniyorum resmen konusunca sag yanagimdaki sivilce sizliyor, dayanamadim manyak gibi tam olusmamisken sIktim iyice berbat ettim suratimi off heryerim yara bere. hergun fondoten kapatici kullanmaktan bende biktim..

canim senin durumun benimkinden dahada vahim o derecede sizlama yapiyorsa:26: bi doktora görünsene kapaticida kullanma bu sürec icinde yada en azindan hafif bi seyler kullan ben öle yapiyorum ve elleme dahada yayiliyr o zaman

en iyi çözüm salisilik asid ve alkol karışımı kızlar sadece sorunlu bölgeye pamukla hafifçe sürün
en fazla bir hafta içinde geçiyorlar ama lekelrin geçmesi biraz daha uzun zaman istiyor
ama salisilik asid çok iyi cildiyeciler yazıyor eczane hazırlıyor

evet ise yariyor gercekten kurutuyor sivilceleri

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz :KK16:

Bende tedavi oluyorum
bana iğne anntibiyotik verdi sivilcelerim için her ay vurunuyorum iğneyi 1 sene vuruncakmışım ayda 1 defa
ve regl dönemimde dahi sivilcem çıkmadı
içten kurutuyomuş kurtulcam galiba sivilcelerden az kaldı
mutlaka doktor gördsün..

:KK25:
Bende tedavi oluyorum
bana iğne anntibiyotik verdi sivilcelerim için her ay vurunuyorum iğneyi 1 sene vuruncakmışım ayda 1 defa
ve regl dönemimde dahi sivilcem çıkmadı
içten kurutuyomuş kurtulcam galiba sivilcelerden az kaldı
mutlaka doktor gördsün..

siz hangi doktora gidiyorsunuz?benım uzun zamnadır akne problemım var hiç birşey etki etmiyor ama antibiyotik iğne cok mantikli geldi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ..

kızlarr sivilceler için bitki derman akne seti kullanan var mıı ??? leyla hanım tv de çok emin konuşuyo.geçmezse yanıma gelin fln die :KK70: sizce geçirir mi tamamen ben pek sanmıorum ama ???

Yok Yok Kahretmesin ya..
Hey Allah'ım artık gerçekten bıktım ..Abartmıyroum 1500 lirayı aştı aldığım ürünler ama yok.. İlaç tedavisi bakım ürünleri v.s v.s Bunun bi çözümü yok Sanırım..Kaderimiz mi bu

kızlar lekeler için bol bol buhar banyosu yapın daha sonrada kil maskesiyle cilde peeling yapın. bende seneler once suratımdaki birkaç beyaz noktayı sıkıp cildimi mahvetmiştim izler kalmıştı buhar banyosu ve peeling sayesinde 1 yılda geçti izler şimdi hiçbirşey yok

kızlar akne ile ilgili önerebileceğim bir krem var. ürün patentli ve ispatlı isterseniz ürünün etkilerinden bahsedebilirim ama mailden dönerseniz daa iii olur çünkü reklam yapmak istemiyorum burdaa, mailim didemnazlier@gmail.com, geçmiş olsun şimdiden cnm

:KK25:

siz hangi doktora gidiyorsunuz?benım uzun zamnadır akne problemım var hiç birşey etki etmiyor ama antibiyotik iğne cok mantikli geldi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ..

uzun zamandır bu bölüme bakmıyordum cevabım geç oluyor ama(umarım kurtulmuşsunuzdur) ben kurtuldum..
ve şuan çıkmıyor sivilcem tedavim bitti bayada oldu..
1 sene iğne kullandım
6 ay ilaç maske+solüsyon..
çok düzenli bir şekilde kullandım ama hiç aksatmadna üşenmedne es geçmeden lk 2. ayda düzeldi devam ettim tabiki her ay düzenli iğnemi vurundum falan..
içten kuruttuk kurtuldum..

çok stress yaparsam eğer(eskiden de ble sıkılınca stres yapınca çıkıp geçiyordu) 1-2 tane çıkıyor... yoksa izler bile yok geçtii..

doktor bana derin AKNE demişti yüzüme geçtiler şükür.

kesinlikle doktora görünmeden hiçbişey yapmayın doktorunuzuda iyi seçin bunun maduriyetini yaşadım. Karışımlar kremler aktarlar sivilceyi yüzeysel geçiribilir. Ama unutmayın sivilce yüzün alt tabakasında oluşur oraya müdahale edemez bu ilaçlar

X