iltihap hakkinda

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
merhabalar sizler bi sorum olacak benim kardesimin cocugu olmamaktadir.gecenlerde kadinin biri demiski kardesime sende akinti ve iltihap varsa olmaz cocugun demis.kardesime aycicek yagini kücük bi cam sisenin icine dökmesini,o siseyide tencerede az bi miktar su dökerek siseyi icine koymasini söylemis.15 dakka kaynatmasini söylemis.o isinan yaga bildiginiz obi yi islatmasini vede aycicek yagiyla islanan obi yi.rahmine koymasini söylemis.bu sekilde iltihabini vede akintisinin gidecegini vede rahimde bi yamukluk varsa düzelecegini söylemis.bu nekadar dogru arkadaslar.rahmin icine aycicek yagini isitip obi yle koymak yani.bilginiz varsa bu konuda söylerseniz sevinirim

nasıl bişeymiş o yha bendede intihap vardı doktorum genta adında 7 tane iğne verdi bnce doktora gitmeden bişe yapmasın bana saçma geldi yani...

yahu doktora gitmek vajinasına ayçiçek yağı sokmaktan daha mı zor ?

aynen katılıyırum yha çok sağlıksız bence ne alaka ayçiçek yağı hangi devirde yaşıyoruz yhaa ablanı düşünüyorsan bnce biran önce doktora gitmesini söyle....

sagolun kizlar.bende hic önermedim onu zaten.ne alaka aycicegin yagiyla.hem hassas bi yer orasi.bilioyrum.haklisiniz doktora gitmeli.zaten her bir sene de baska bi doktora gidiyor.cünki kimse bisey anlamiyor.tutturmuslar senin sagligin normal.biri diyor kistin var.kisti gidiyor amelyatla bu sefer süt hormonlari cickioyr.resmen gögüslerin den süt akiyor bu süt hormonlari bozuk diyemi dir acaba.tesekkürler kizlar.allahtan bi sekild ebekliyoruz.cikolata kisti vardi ablamda benim.10 sene oldu olmadi hala yavrusu.tüp bebek diyorlar simdide.doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…