Selam kızlar... bir hafta önce doktora gittim ve iltahaplı romatizma teşhisi kondu. :çok üzgünüm: çok acı çekiyorum daha 27 yaşındayım. ama kaç senedir azda olsa ağrılarım vardı ama doktora gittiimde antidepresan verip gönderiyordu. hep özel hastanelere gidiyordum. para harcamakla kalıyordum. :çok üzgünüm: bir daha doktora gitmicem dedim kendi kendime ve bir sene boyunca hafif belirtilerini yaşadım. ama bir ay önce sol dizime birden bir ağrı saplandı ama çok şiddetli bir ağrı... bir gece acile gittim ve ağrı kesici iğne ile rahatladım.. daha sonra bacaklarımda ve kollarımda ve diğer eklem yerlerimde de şişlik ve dayanılmaz ağrıları çekmeye başladım. Ama doktorada gitmek istemiyordum çünkü antidepresan verip gönderiyolar diye düşündüm. en son artık ayaklarım şişip üzerinde gezemeyince devlet hastanesine gittim eklem romatizması olduğumu söyledi doktorum. ne yapacağımı bilemiyorum. internetten araştırdım ama aynı hastalığı yaşayan arkadaşlar varsa neler yapabileğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.:a015: sağlıkla kalın