İltahaplı eklem romatizması !

cicade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
150
6
Selam kızlar... bir hafta önce doktora gittim ve iltahaplı romatizma teşhisi kondu. :çok üzgünüm: çok acı çekiyorum daha 27 yaşındayım. ama kaç senedir azda olsa ağrılarım vardı ama doktora gittiimde antidepresan verip gönderiyordu. hep özel hastanelere gidiyordum. para harcamakla kalıyordum. :çok üzgünüm: bir daha doktora gitmicem dedim kendi kendime ve bir sene boyunca hafif belirtilerini yaşadım. ama bir ay önce sol dizime birden bir ağrı saplandı ama çok şiddetli bir ağrı... bir gece acile gittim ve ağrı kesici iğne ile rahatladım.. daha sonra bacaklarımda ve kollarımda ve diğer eklem yerlerimde de şişlik ve dayanılmaz ağrıları çekmeye başladım. Ama doktorada gitmek istemiyordum çünkü antidepresan verip gönderiyolar diye düşündüm. en son artık ayaklarım şişip üzerinde gezemeyince devlet hastanesine gittim eklem romatizması olduğumu söyledi doktorum. ne yapacağımı bilemiyorum. internetten araştırdım ama aynı hastalığı yaşayan arkadaşlar varsa neler yapabileğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.:a015: sağlıkla kalın

geçmiş olsun bu hastalığın nasıl acılar verdiğini çok iyi biliyorum. kardeşim 13 yaşında tutuldu bu hastalığa 4 yıldır tedavi görüyor. fakat teşhis çok geç kondu. kerdeşime ateşli eklem romatizması dediler (romatoit artrit) sizinkiyle aynımı bilemiyorum . konya tıp fakültesinde tedavisi devam ediyor. çok zor günler yaşadık hem maddi hem manevi . kortizonlu ilaçlarla tedavi gördü, kortizon kemik erimesi yaptı . son bir yıldır yurt dışından bi iğne getirtiyoz koruyucuymuş haftada bi defa yapılıyor ilaç ismi : metoject 10 mg . bu iğne iyi geldi. bu ilacı romatoloji doktoru verdi . siz eğer başka bi branşa muyane oldu iseniz bence hiç vakit kaybetmeden romatoloji doktora gidin. tıp fakültesi hastanelerinide öneririm size . çok iyi araştırmalar yapılıyor tüm tahliller yapılabiliyor. biz tıp fakültesinin tedavisinden çok memnun kaldık. çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın moral çok önemli. herhangi bişi öğrenirsek bilgi paylaşımında bulunur tamam mı. hiç üzülmeyin imkansız diye bişi yok .. Allah acil şifalar versin herkese..

geçmiş olsun cicade.Romatizmal hastalıklar bölümüne bakarsan daha iyi bilgiye ulaşırsın

geçmiş olsun bu hastalığın nasıl acılar verdiğini çok iyi biliyorum. kardeşim 13 yaşında tutuldu bu hastalığa 4 yıldır tedavi görüyor. fakat teşhis çok geç kondu. kerdeşime ateşli eklem romatizması dediler (romatoit artrit) sizinkiyle aynımı bilemiyorum . konya tıp fakültesinde tedavisi devam ediyor. çok zor günler yaşadık hem maddi hem manevi . kortizonlu ilaçlarla tedavi gördü, kortizon kemik erimesi yaptı . son bir yıldır yurt dışından bi iğne getirtiyoz koruyucuymuş haftada bi defa yapılıyor ilaç ismi : metoject 10 mg . bu iğne iyi geldi. bu ilacı romatoloji doktoru verdi . siz eğer başka bi branşa muyane oldu iseniz bence hiç vakit kaybetmeden romatoloji doktora gidin. tıp fakültesi hastanelerinide öneririm size . çok iyi araştırmalar yapılıyor tüm tahliller yapılabiliyor. biz tıp fakültesinin tedavisinden çok memnun kaldık. çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın moral çok önemli. herhangi bişi öğrenirsek bilgi paylaşımında bulunur tamam mı. hiç üzülmeyin imkansız diye bişi yok .. Allah acil şifalar versin herkese..

çok teşekkürler meriy anlattıkların çok yardımcı olacak bana. Allah düşmanıma vermesin çok zor.:a015:

bn eklem romatızması yuzunden gunluk aktıvıtelrıı yerıne getıremez oldum bu tedavıde neler yapılması gerektıgı ve şekıl bozukluguna neden olmaması ıcın neler yapmam gerekıor bu konuda bilgı verebılcek varmı

X