• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Il'mio Yeşil Abiye Elbise

sufinindunyasi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
410
471
303
Merhaba hanımlar,
Sadece nişanda bir kez giyilmiş Il'mio abiyemi satıyorum..SEÇİL STORE'dan 650 liraya alınmıştır. Abiye 38 bedendir, rengi ördek ağzı yeşilidir, kuru temizlemesi yaptırılmıştır tertemizdir, resimlerden de görülebileceği gibi yaka kısmındaki transparanlık tek kat tülle kapatılarak daha muhafazakar hale getirilmiştir isteyen tekrar açtırabilir. Normalde elbise boyu 152 cm olup benim boyuma göre kısaltılmıştır biraz (163 benim boyum) ancak resimlerden de görülebileceği gibi hala bana biraz uzun gelmiştir.
Fiyat 325 tl
İlgilenenler mesaj atabilir :)

d33a660090_cali.jpg

IMG_4904.JPG

IMG_5041.JPG

IMG_5244.JPG

Eklentiler

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,
Sadece nişanda bir kez giyilmiş Il'mio abiyemi satıyorum..SEÇİL STORE'dan 650 liraya alınmıştır. Abiye 38 bedendir, rengi ördek ağzı yeşilidir, kuru temizlemesi yaptırılmıştır tertemizdir, resimlerden de görülebileceği gibi yaka kısmındaki transparanlık tek kat tülle kapatılarak daha muhafazakar hale getirilmiştir isteyen tekrar açtırabilir. Normalde elbise boyu 152 cm olup benim boyuma göre kısaltılmıştır biraz (163 benim boyum) ancak resimlerden de görülebileceği gibi hala bana biraz uzun gelmiştir.
Fiyat 325 tl
İlgilenenler mesaj atabilir :)

Eki Görüntüle 1734346
Eki Görüntüle 1734347
Eki Görüntüle 1734349
Eki Görüntüle 1734351
150 tl olabılırmı

Back